2777
2789
من یه سری مباحث رو عمقی نخونده بودم و تست های اون مباحث رو نزدم چون شک داشتم.مثلا از پیش ۱ فصل ۳ و ۴ ...

اها مرسی جواب دادین💓

تیکر بارداری نیست😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوارش منطورته فوق العادست😍

نه گوارش که عشقه.فصل ۴ سال دوم دبیرستانه.

۳ و ۴ پیش رو میگم چی بود داروین و ...

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
اخه فامیلامون اکثرا اینطور شدن یا حتی خواهرم=(

خواهرات و فامیلات با تو 180 درجه فرق دارن اگه جدی بخونی پایین که نمیاد هیچ بالاترم میره 

الان ترازات چنده اصلا ازمون میدی پیش دانشگاهیی یا فارغ التحصیل

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
منم میخوام بمونم برای 98ولی مادرم میگ رتبه ت خیلیییی میاد پایین حتی اگ بخونی 😢

نه چنین چیزی نیست من یک سال موندم پشت کنکور رتبه ام دقیقا نصف شد.بستگی داره چقدر تلاش کنی‌

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

عمارلو بدون کتاب درسی مثه سمی میمونه که یواش یواش از پا میندازدتت روز کنکورم میکشتت

من هم جزواتشو دارم هم کتاباشو در نوع خودش عالیه ولی در کنار کتاب من از ۱ اردیبهشت ایشالا مرورم شروع میشه کل گاج جامع زیستو زدم نکاتشم وارد کتابم کردم حالا میخام کتابمو با با عمارلو بخونم یا با خط ویژه گاج 

من برای فصل ۸ پیش دانشگاهی که کتابم خوندم متوجه نشدم فقط تکیه کردم بر عمارلو و تمام 

عمارلو بدون کتاب درسی مثه سمی میمونه که یواش یواش از پا میندازدتت روز کنکورم میکشتت من هم جزواتشو د ...

عزیزم چرا در کنار کتاب درسی؟

تو جزوه هاش متن کامل کتاب درسی هم هست.🤔

منم میخوام بمونم برای 98ولی مادرم میگ رتبه ت خیلیییی میاد پایین حتی اگ بخونی 😢

شما از فردا شروع کن کنکور ۹۷ رو میدی اگه شد اون چیزی که میخای که عالیه نشد توجه کن که از خیلیا که برا کنکور ۹۸ شروع میکنن شما جلویی

عمارلو بدون کتاب درسی مثه سمی میمونه که یواش یواش از پا میندازدتت روز کنکورم میکشتت من هم جزواتشو د ...

من همیشه اینطورم نکاتو کنار خط کتاب مینویسم جزوه به تنهایی اشتباه محضه 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز