2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چرا در کنار کتاب درسی؟ تو جزوه هاش متن کامل کتاب درسی هم هست.🤔

کتاب درسی بنظر من چون که عمارلو بخونیم فقط صرفا حفظ میکنی تمام کتابشو ولی کتابو بخونی بری سراغ عمارلو هم اونجا متن کتاب برات مرور میشه هم اینکه نکته نکته یاد نمیگیری شما کنکوری هستی؟

عزیزم چرا در کنار کتاب درسی؟ تو جزوه هاش متن کامل کتاب درسی هم هست.🤔

تا چشم به کتاب درسی عادت نداشته باشه جزوه تنها فایده نداره 

مگر این که حتی یه بارم لای کتب درسیو باز نکرده باشی نه این که توو مدرسه کتابه خونه جزوه دوگانگی پیش میاد ذهن نمیتونه تصویر و متنو با هم تطبیق بده

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
کتاب درسی بنظر من چون که عمارلو بخونیم فقط صرفا حفظ میکنی تمام کتابشو ولی کتابو بخونی بری سراغ عمارل ...

آفرین اول کتاب بعد تکمیل نکات با جزوه و کمک اموزشی

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
کتاب درسی بنظر من چون که عمارلو بخونیم فقط صرفا حفظ میکنی تمام کتابشو ولی کتابو بخونی بری سراغ عمارل ...

نه من وارد دانشگاه شدم.سال ۹۳ و ۹۴ کنکور دادم.

خب اینی که میگید درسته ولی من اون موقع نزدیک به ۲۰ بار جزوه دوم دبیرستانش رو خونده بودم و تو زدن تست هاش مشکلی نداشتم موقع کنکورم. باید خیییلی تکرار کرد زیست رو.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
تا چشم به کتاب درسی عادت نداشته باشه جزوه تنها فایده نداره  مگر این که حتی یه بارم لای کتب درس ...

خب وقتی متن کتب عینا تو جزوه کپی شده چه فرقی داره از رو کتاب بخونی یا جزوه؟🤔

نمیدونم هر کسی روش خودش رو داره.☺

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده