2777
2789
عنوان

سایت ژست مد

| مشاهده متن کامل بحث + 17122 بازدید | 83 پست

سلام، من 28 آذر سفارش دادم و بعد نظرات رو دیدم.

خیلی ناامید شدم ولی دوستم هفته پیش از طریق پیج اینستاشون پیگیری کرد و گفتن این هفته برام ارسال میکنند. راستش همچنان هم باور نکردم طبق تجربه دوستان، ولی امروز کد تیپاکسش برام ارسال شد.

چون خودمم خیلی نگران بودم، اکانت ساختم و اومدم اینجا بگم که بقیه هم از نگرانی دربیان. البته هنوز نرسیده به دستم، ولی به دستم برسه حتما میام میگم.

سلام، من 28 آذر سفارش دادم و بعد نظرات رو دیدم. خیلی ناامید شدم ولی دوستم هفته پیش از طریق پیج اینست ...

من همین یک ساعت پیش با پلیس فتا صحبت کردم و آدرس سایت رو دادم که پیگیری کنند!

غیر از اینکه تو سایت زده با تیباکس ارسال میشه ولی هنگام خرید میزنه با پست پیشتاز... حالا هر چی من که بعید میدونم برای کسی چیزی ارسال بشه نه شماره تماسی پاسخ داده میشه نه ایمیلی و ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همین یک ساعت پیش با پلیس فتا صحبت کردم و آدرس سایت رو دادم که پیگیری کنند! غیر از اینکه تو سایت ز ...

سایت که تنها تصویر ای نماد داره و فیک هست ... بعید نیست که شما هم از دوستانشان باشید

من همین یک ساعت پیش با پلیس فتا صحبت کردم و آدرس سایت رو دادم که پیگیری کنند! غیر از اینکه تو سایت ...

اینستا به دوست من جواب دادن

البته باید کامنت بذارید

اعتراضتون رو زیر دو سه تا پست کامنت کنید خودشون میان دایرکت

من فعلا دارم کد تیپاکسو پیگیری میکنم امیدوارم برسه به دستم 🥲

سایت که تنها تصویر ای نماد داره و فیک هست ... بعید نیست که شما هم از دوستانشان باشید

چی بگم والا اگر اعتماد ندارید راهی برای اثباتش ندارم.

من یه پالتوی طوسی سفارش دادم میتونم اطلاعات سفارشمم بذارم البته میگم فعلا فقط پیام تیپاکس دریافت کردم و تا بسته به دستم نرسه و مطمئن نشم نمیگم چیزی.

منم نگفتم خرید کنید فقط گفتم کسایی که خرید کردن شاید نگرانیشون کمتر بشه.

اگر واقعا برسه دستم عکسشو میذارم.

بیشتر از سماع پیش ازشون خرید کردم، هربار پیگیری میکردم فقط میگفن هنوز نوبت کالای شما نشده، کانال کد رهگیری رو چک کنید!!! الان میگن تموم شده، میریزیم کیف پول تون! لابد که باز یه چیز انتخاب کنم و بعد سه ماه همین داستان ... هرچی میگم باید به کارتم واریز کنید پاسخگویی ندارند. گفتم بهش شکایت میکنم ولی براش مهم نیست. خیلی شکایت های دیگه هم تو سایتها و همینطور پیج های اینستاگرام ازش دیدم. الکی نوشته اینماد داره ولی فقط عکس آرمشو گذاشته توی سایتش. بزنی روش تاریخ اعتبار نمیاد

خرید کردی؟ چیشد؟ نماد اعتماد داره چرا باید کلاه بردار باشه؟

نماد نداره، فقط عکسشو گذاشته، بزنید روی نماد اطلاعات تاریخ اعتبار نمیاد. من خرید کردم بیشتر از سه ماه گذشته ولی نمیفرسته. نخرید

سلام بسته تون رسید؟ همچنین بود که سفارش داده بودید؟

من از طریق سایت شکایت از کسب و کار های اینترنتی شکایتمو ثبت کردم! خودشون هفته گذشته باهام تماس گرفتن که ارسال میکنیم هرچی میگم من جنس آشغال نمیخوام پولمو بدید میگن ارسال شده

بله. فقط یکم تعمیر نیاز داشت چون کلی دوزیه و زیاد با دقت و تمیز دوخته نشده بود.

مبارکتون باشه خدا رو شکر همونی بوده که سفارش دادید!

برای من هیچ کد تیباکسی نیومده ولی گفتن ارسال شده! امیدوارم برای منم مثل شما درست ارسال بشه!

سلام من از ژست مد خرید داشتم ۹ بهمن سفارش دادم با اینکه ارسال فوری بود تازه ۲۹ امروز ب دستم دیر ارسال میشه ولی سایتشون معتبره مم خرید داشتم فوق العاده جنسش با کیفیت و عالی بود فقط باید خیلی صبر کنید ...