2777
2789
عنوان

سایت ژست مد

12855 بازدید | 64 پست

سلام وقتتون بخیر . میخوام بدونم سایت ژست مد (اونی که عکسش چرخ خیاطیه) کلاهبرداریه یا نه؟ 

لباس هاشون رو خیلی دوست دارم و در سایت نماد اعتماد هم دارن ولی بازم حس بدی دارم. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای منم میخام خرید کنم ازش تا خواستم کارت ب کارت کنم ی حس بدی افتاد ب دلم

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

خرید کردی؟ چیشد؟ نماد اعتماد داره چرا باید کلاه بردار باشه؟

امیدوارم بقیه دوستان هم ببینن تا کسی خسارت نبینه

zhest.modee پیج فروش لباس زنونه 

و Arman.modeee پیج لباس مردونه شون هست ، یه پیج دیگه به اسم arsha.modee دارند که لباس دخترونه داره

اینها همه کلاه... هستند هرگز از این پیج‌ها خرید نکنید

من تعجب میکنم بعضیا چطوری اعتماد میکنن به پیجی که این همه باگ داره : هیچ شماره تلفن و آدرسی برای پیگیری سفارش در بیو پیج نیست، مالک پیج در هیچ کدوم از پست‌ یا استوری‌ها خودش رو نشون نمیده، تمام ویدیوهای معرفی لباس که پست میکنن برای پیج‌های دیگست که بدون اجازه از ویدئوها استفاده میکنن و قیمت اون لباس رو بسیار پایین‌تر از پیج اصلی میزنن تا مردم ترغیب به خرید بشن، سایت‌شون ای‌نماد نداره و فقط عکسشه، من در ای‌نماد سرچ کردم نبودن,  هایلایت رضایت مشتری‌شون فیکه، حتی تصاویری که از تولیدی و کارگاه گذاشتن هم واسه خودشون نیست، از همه مشهود‌تر اینکه شما در کامنت‌ها چهار نفر رو نمی‌بینی کامنت بزارن که ما خرید کردیم و رضایت داریم، در حالی که اگر این لباسها با این قیمت‌های پایین واقعی بود مردم کلی کامنت میذاشتن و تشکر میکردن،  کامنت‌های منفی خیلی سریع حذف میشه، کافیه شما الکی در زیر یکی از پستها کامنت بزارید که : من دو ماهه خرید کردم اما بستم ارسال نشده ، خواهید دید که کامنت شما پاک میشه

2790
2778
2791
2779
2792