2777
2789
عنوان

سایت ژست مد

| مشاهده متن کامل بحث + 17068 بازدید | 83 پست

یه سایت ژست بود نمیدونم همونه یا نه دوسال پیش ازش خریدم همین پیراهن های نخی داشت با قیمت فوق العاده مناسب مثل همین ژست مد،به موقع ارسال کردن

هرچقدر خود سایت ژست سرچ میکنم ،این ژست مد میاد

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام و وقت بخیر،دقیقا منم مدت زیادیه که ثبت سفارش کردم و هنوز نفرستادن و هرسری پیگیری کردم جواب سربالا دادن تا اینکه یکی از دوستان گفت از سایت شکایت از کسب کارهای اینترنتی ازشون شکایت بکنم و موظف به پاسخگویی هستن.وقتی این تاپیکو دیدم گفتم بیام عضو بشم و به بقیه کسایی که ازشون کلاهبداری شده هم بگم که حتما شکایت خودشون رو ثبت بکنن تا پیگیری قانونی بشه و این کلاهبردایی جمع بشه

سلام من از این سایت خرید کردم یعنی این سایت کلاهبرداره من چهارتا شماره پشتیبانی ازش دارم

سلام پشتیبانی این سایت فقط دایرکت هستش وقتی هم پیام میدی میگن که یک ماه عادی میشه تقریبا 25 روز کاری دروغ میگن عکسا رو از پیج دیگ برمیدارن میزارن با قیمت های پایین

سلام منم بابت تاخیر ارسال لباس خیلی خیلی از دستشون عصبانی بودم و کاملا اعتمادم رو از دست داده بودم و گفتم کلاهبرداریه و قصد داشتم دیگه هیچوقت ازشون خرید نکنم اما وقتی لباس به دستم رسید و پسرم پوشید و دیدم مثل عکسش عالی و تمیز دوخته شده کاملا نظرم عوض شد و ازشون هم بابت تند صحبت کردنم عذرخواهی کردم و باز هم ازشون خرید میکنم ایشالا که دیگه اینقدر دیر نفرستن

امیدوارم بقیه دوستان هم ببینن تا کسی خسارت نبینه zhest.modee پیج فروش لباس زنونه و ...

متاسفانه من خرید کردم ۶ دی ، تا الان هم نفرستادن که سرچ کردم تو سایت دیدم بلهههه چقدر نظرات منفی دارن😣