2777
2789
عنوان

سایت ژست مد

| مشاهده متن کامل بحث + 17122 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام و وقت بخیر،دقیقا منم مدت زیادیه که ثبت سفارش کردم و هنوز نفرستادن و هرسری پیگیری کردم جواب سربا ...

سلام بستتون رسید چون منم خرید داشتم ۲ دی اما هنوز نرسیده خیلی استرس دارم

[QUOTE=407833477]بله من از پیج امین مد خرید کردم که سایتشون همون ژست مده و انگار همشون ی مجموعه هستن[/QUOTE

چطوریه همه دارن میگن اینا کلاهبرداری فقط چند نفر میگن خوبه و بسته رسیده فک کنم شما از خودشون باشین

سلام و وقت بخیر،دقیقا منم مدت زیادیه که ثبت سفارش کردم و هنوز نفرستادن و هرسری پیگیری کردم جواب سربا ...

سلام عزیزم چطوری باید شکایت بکنم شما شکایت کردین چی شد به جایی رسیدین

سلام منم بابت تاخیر ارسال لباس خیلی خیلی از دستشون عصبانی بودم و کاملا اعتمادم رو از دست داده بودم و ...

شما هم فک کنم از خودشون هستین میخاین مردم گمراه کنید که باز هم سفارش بدن

شما هم فک کنم از خودشون هستین میخاین مردم گمراه کنید که باز هم سفارش بدن

سلام من به کسی نگفتم سفارش بده من نظر خودمو گفتم چون خودمم بعد از سفارشم این پیام هارو دیدم و نگران شدم ولی رسید دستم خداروشکر

سلام منم اشتباه کردم خرید کردم ولی مثل اینکه کلاهبرداری ،

۲ نفر در تمام نی نی سایت از این سایت طرفداری میکنند که خودشونن یکیش محمد امین رضایی و دیگری مریم نادری ، من همه جا رو دیدم و اینا کامنت خوب گذاشتند و محمد امین رضایی توی ۲ تا جا عکس از خودش گذاشته ولی عکساش متفاوت و گفته من راضیم ، اینا یک تیم هستند و گول نخورید و هرکسی خریده بره توی سایت شکایت کسب و کار های اینترنتی و شکایتشو ثبت کنه برای کمک به همه

سلام منم اشتباه کردم خرید کردم ولی مثل اینکه کلاهبرداری ،۲ نفر در تمام نی نی سایت از این سایت طرفدار ...

دقیقا منم بررسی کردم فقط این دو نفر راضی هستن! از عکسهای قسمت رضایت خود سایت کلاهبردارشون هم استفاده می کنند.

سلام من به کسی نگفتم سفارش بده من نظر خودمو گفتم چون خودمم بعد از سفارشم این پیام هارو دیدم و نگران ...

خدا ازتون نگذره ... تو این شرایط که وضع اقتصادی خرابه خوب دزدی کردن رو یاد گرفتید