2777
2789
عنوان

سایت ژست مد

| مشاهده متن کامل بحث + 17114 بازدید | 83 پست

عکس دامن رو هم ارسال کردم که ببنید گرفتار نشید مثل من خود دانید من امروز دارم برای شکایت پیگیری میکنم به منظور اعتراض و گزارش مردمی در سایت گزارش کلاهبرداری های پرتکرار کاربران باید به نشانی مراجعه کرده و فهرست بالای ، گزینه "گزارش های مردمی" و سپس گزینه "فضای مجازی" را انتخاب نمایند. در گام بعدی، کاربر باید مشخصات فرد گزارش دهنده و نحوه کلاهبرداری را تکمیل کند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من یه شومیز خریدم بعد از ۴۸روز به دستم رسید اونم با پیگیری وقتی گرفتم اصلا نه جنس و نه رنگ و... ...

دقیقا همینطوره اسغال تحویلت میدن ای کاش قبل خرید من این پیام ها رو دیده بودم گرفتار نمیشدم

سلام منم بابت تاخیر ارسال لباس خیلی خیلی از دستشون عصبانی بودم و کاملا اعتمادم رو از دست داده بودم و ...

ما تجربه کردیم تبلیغ نکنید این سایت کلاهبرداری با این حرفا سفید شویی نمیشه دوستان اگر قصد خرید دارید تصمیم خودتون ولی هم برای ارسالش که خیلی خیلی خیلی دیر ارسال میشه به چالش می افتید هم وقتی بستتون رسید باز کردید از کیفیت اشغال لباش شوکه میشید خود دانید اگر میخواید پولتونو بریزید بیرون بسم الله

سلام به همگی من سفارشم به دستم رسید و عکسشو هم میزارم خیلی خوشگل بود و اصلا فکرشو هم نمیکردم کیفیتش ...

این که عکس سایت عکس لباسی که تحویل گرفتی رو بزار تاریخ واریز پول و ثبت سفارش و تاریخ دریافت مرسوله رو بزار

ای بابا... منم ۱۰ دی خرید کردم هنوز ارسال نشده🤕 سایت اصلا باز نمیشه که شماره تماس پشتیبانی رو بردار ...

شماره تماس پشتیبانی جواب نمیده این شماره بله هست به این شماره پیام بدید 099232049282

سلام من از ژست مد خرید داشتم ۹ بهمن سفارش دادم با اینکه ارسال فوری بود تازه ۲۹ امروز ب دستم دیر ارسا ...

تعجب می کنم از کسانی که میگن فوق الهاده جنسش عالی ی جور تعریف میکنن انگار لباس مارک به دستشون میرسه من که گفتم جنس اشغال و بیکیفیت و اشغال دوخت به دستتون میرسه خود دانید اگر این جنس از نظر شما عالی حرفی ندارم

سلام نه کلاهب ردار نیست من مشتری شونم قیمت و کیفیت هاشون عالیه

به هر قیمتی دروغ نگید دروغ شما در حد دروغ نمی مونه ی نفر دیگه رو مثل من گرفتار میکنه ما شایدده برابر این رو خرج کنیم ولی اینکه حس کنی یکی راحت سرت کلاه میزاره خیلی سخت و بدتر از اون این داستان مثل دومینو ادامه داره