2777
2789
عنوان

سایت ژست مد

| مشاهده متن کامل بحث + 17114 بازدید | 83 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

امیدوارم بقیه دوستان هم ببینن تا کسی خسارت نبینهzhest.modee پیج فروش لباس زنونه و Arman.modeee پیج ل ...

متاسفانه تا در دامشون نیوفتیم دنبال جزییات فعالیتشون نمی ریم،و من خودم هم در این دام افتادم

بهدحست اعتماد کن من اشتباه کردم شما نکنید دومیلون خرید دوماهه دارم دنبال پولمم کلاه بردارن

سلام منم خرید کردم ازشون🥲

ی کدی بعد از سفارش ارسال کردن بصورت پیامک اما نمیدونم فایده ای داره یا ن و چیکار باید بکنیم برای شکایت

من تیشرت کلاهدار از ژست مد سفارش دادم بعداز ۶ روز رسید از نظر ظاهر شبیه به عکس کانال بود ولی جنس لباس و دوخت کاملا متفاوت بود کاملا مشخصه تو عکس جنس پارچه نخی از نوع گرم بالا و ضخیم و با کیفیته ودوختش هم همینطور ولی تیشرتی که من تحویل گرفتم بسیار نازک و بی کیفیته احتمالش هست که بعداز یک بار شستن دیگه قابل استفاده نباشه نمیدونم عکس ها از کجا میاد ولی متاسفانه این اجناس کپی و فیک هست

سلام دوست عزیز من یک دست بلوز دامن سفارش دادم ب قیمت ۱۶۵۰ تو با سلام هم دقیقا عین همون از ۱۶۵۰شروع میشد که خیلی اشتباه کردم از با سلام سفارش ندادم چون هم امنیت پولی داری هم جنس خوب نباشه تو نظرات اعلام کنید که راضی نیستی پس میگیرن اونم ب راحتی ن با درد سر خلاصه بعد از کلی منتظر بودن و پیغام با پیگیری فروش وقتی کاملا نا امید بودم بسته من رسید که ای کاش نمیرسید بسته بندی مچاله و داغون انگار شیر نشونت بدن گربه تحویلت بدن کیفیت اشغال رنگ شومیز که قهوه ای خواسته بودم ی رنگی مثل ذغالی رنگ و رو رفته فرستاده بود با یک دامن افتضاح چ از لحاظ کیفیت و از لحاظ دوخت کلی دعوام شد باهاشون داشتم خودمو متقاعد میکردم عیب نداره دو بار تو خونه می پوشم میاندازم بره دیدم دامن دو تا زده داره کلی پیغام و تهدید گفتن پس بفرست پولتو میریزم تو کیف پول شماره حساب شماره تلفن گرفتن کلی پیام و دعوا دوباره شما پولو دیدی منم دیدم فعلا منتظرم در ضمن پول پست ارسال و دریافت رو هم تقبل نکردن اگر دوست دارید ی لباس اشغال بمونه رو دستتون با یک عالمه حرص و جوش خرید کنید