2777
2789
عنوان

پول گرفتن تو نامزدی بیاید توروخدا

1247 بازدید | 91 پست

نشون هستیم ولی هیچ کاری برام نمیکنه رابطه در حد بوس بغل هست یکم بیشتر بعد میگه برو لیزر رفتم شاغل نیستم اصلا نمیگه من بهت بدم پس بابام باید لیزر منو بده وقتی تو خرج خودش مونده؟ اولا که شاغل بودم خودم میدادم الان سه ماه بیکارم حتی یک بار نگفته تو پول دادی امشب بهش گفتم برام شارژ بزن ۲۰ تومن رد منم پس دادم گفتم چیکارش کنم ولی بچه ها کمک کنید دیونه شدم یک ماه دیگ عقده باید چیکار کنم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نامزدی برای آشنایی هست و ایشون وظیفه ای نداره پول بده.

البته اینکه گاهی رستوران برین و خرج بیرون و تفریح رو باید بده.

اما پول دادن مرسوم نیست.

شما هم اشتباه کردی اجازه دادی رابطتون تا اون حد پیش بره.

لیزر هم بزار بعد از عقد برو و هزینشو بعدا از خودش بگیر

الان از شوهرم پرسیدم گفت باید پسر خرج بده تو دوران نامزدی

برای من یک الاغ چطور از من انتظار داره بوسش کنم فلان کنم بعد چطور ماهی انقد بده زور داره 

نمی‌دونم از مدل تاپیک زدن قرار چه کمکی کنه آخه عزیزم مرد خسیس با تاپیک زدن مشکلش حل نمیشه 

شما اول متوجه شو واقعا خساست اش دلیل اش بی پولی با ریشه در کودکی داره یا کلا دانا خسیس 

من خودم شاغلم و متاهلم  مرد خسیس باشه باز هم نمیتونم هندل کنم اون زندگی رو ، زندگی فقط لیزر و دوران عقد نیست ، زندگی فراتر از اونی که فکر می‌کنی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم نامزدی برای آشنایی هست و ایشون وظیفه ای نداره پول بده.البته اینکه گاهی رستوران برین و خرج بیرو ...

پول لیزر مگه چقدره شارژ ک با خودش حرف میزنم مگه چقدره رو هم دو تومن هم نمیشه