2777
2789
عنوان

پول گرفتن تو نامزدی بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 91 پست
زنگ بزن بگو میخوام برم خرید پول میزنی برامباید خسیس بودن و طرز فکرشو اینجا ها بفهمی

میگه ندارم الان برات جور میکنم آخرم نمی‌ده 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بیرون میرید برو یه پاساژ 

مغازه رو نگاه کن بگو ازون چیز خوشم اومده اگ بیخیال رد شد بدون خسیسه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

شانس نداریم ملت تو دوستی پول میگیرن ما چی خدااا

کارشون اشتباهه .

ولی خوب اون فرق داره دوستی مهریه طلا رهن و اینا نیست .ولی ازدواج هست .همه چی بودجه ای .وام بگیری جهازیه خونه و اینا ......رهن را چی میکنی .

لیزر گفت نرو .عمل زیبایی گفت نرو .بگو پولم واسه جهازیه اینا است .

لازممه .

اون واسه رهن و اینا 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

نامزدي براي همينه كه اين اخلاقاي طرف دستت بياد ديگهببين كلا خسيسه؟يعني هديه و گل و كافه و رستوران چه ...

ما دوریم زیاد همو نمی‌بینیم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

عزیزم بگو نه لطفا پ آیت رابطه سمی رو تموم کن.خسیسه 

من شوهرم تا نامزد کردیم  ۴ ملیون ریخت حسابم بعد عقد هم هر ماه همبن کارو میکرد.تازه تو‌نامزدی اصلا بوس و بغل هم وجود‌نداشت بینمون

برای پول لیزرم‌هم جدا می‌ریخت تازه پولش ۱ملیون و ۳۰۰ بود اون ۲ تومن می‌ریخت میگفت تو راه شاید بخوای چیزی بحری یا بخوری 

ولی آخراش مامانش نشسته بود زیر پاش انقدر خسیس شده بود شارژم نمیزد.بعد اینکه از الان اینطوریه بعدا چی میشه 

شما هنوز رسما ازدواج نکردین و خرجتون با پدرتونه  بعدشم بوس و بغل الان خیلی زوده انتظارات ایشونم الان برای لیزر خیلی زوده 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم