2777
2789
عنوان

پول گرفتن تو نامزدی بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 91 پست
میگه ندارم الان برات جور میکنم آخرم نمی‌ده

بنظر من تا نامزد هستی این مشکل حل کن چون بعدش هم اینجوری تو زندگی هی بهونه میاره برات

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نامزدی وظیفه مرد پرداخت هزینه شما  نیست یه تایمی واسه اشنا شدنه 

اینکه میگی اون شارژ بزنه خودت نداشتی ؟ اشتباه کردی .البته اونم خسیسی کرده 

اگه  تو بیرون بردن چیزی نگیره یا  خسیس بازی دربیاره  بنظر من بیشتر فکر کن 

اصلا داره که توقع داری؟یا خسیسه؟

ماهی ۳۵ حقوقش ۲ تومن برام بزنه زیاده واقعاااا من الان سه ماه بیکارم اصلا نمیگه تو چیکار می‌کنی من امشب مستقیم به روش آوردم بعد میگه وای خواستم بزنم درگیر بودم مگه میشه 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
ماهی ۳۵ حقوقش ۲ تومن برام بزنه زیاده واقعاااا من الان سه ماه بیکارم اصلا نمیگه تو چیکار می‌کنی من ام ...

نه واقعا باید بزنه حداقل ۳ ۴ تومن پول لیزر و حداقل بده چون برای خودشه

لطفا افراد زیر ۲۰ سال وارد تایپیک من نشن با احترام❤️

تو نامزدی وظیفه مرد پرداخت هزینه شما نیست یه تایمی واسه اشنا شدنه اینکه میگی اون شارژ بزنه خودت ندا ...

من نخواستم هزینه ها منو کامل بده هزینه ک مربوط به اون میشه مثل شارژ و لیزر خواستم اونم فقط برای این سه ماه که بیکارم مغز ندارع بگه این از کجا بیاره بیکاره بره لیزر یعنی

از الان  ازش بگیر بد عادتش نکن بزار بدونه زن خرج داره. بگو نمیتونم به پدرم بگم واسه لیزر پول می‌خوام. که خجالت میکشم. سه تومن بزن به کارتم شماره کارتم بفرست براش همین در حد نظر خواهی بهش نگو‌ جوری بگو‌که  بدونه وظیفه اش هستش بالاخره یک‌ماهه دیگه زنشی

چ گریه هایی ک نکردم ولی اخرش موفق شدم

چی میگفتی بهش

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

نه واقعا باید بزنه حداقل ۳ ۴ تومن پول لیزر و حداقل بده چون برای خودشه

منم همینو میگم قبل ک سرکار میرفتم بخدا چشم نداشتم الان سه ماهه بیکارم نمیتونم ب بابام بگم که دارم برای کی میرم خب آدم انقد الاغ که بگه این ک سه ماه بیکاره از کجا لیزر بره 

دعوا اخر کارب بزرگترا کشید گفتم اگ قراره اینجوری پیش برع جداشیم

خوب گاری کردی

الان تغییر کرده؟ چیگارا میگنه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.