نشون هستیم ولی هیچ کاری برام نمیکنه رابطه در حد بوس بغل هست یکم بیشتر بعد میگه برو لیزر رفتم شاغل نیستم اصلا نمیگه من بهت بدم پس بابام باید لیزر منو بده وقتی تو خرج خودش مونده؟ اولا که شاغل بودم خودم میدادم الان سه ماه بیکارم حتی یک بار نگفته تو پول دادی امشب بهش گفتم برام شارژ بزن ۲۰ تومن رد منم پس دادم گفتم چیکارش کنم ولی بچه ها کمک کنید دیونه شدم یک ماه دیگ عقده باید چیکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ماهی ۳۵ حقوقش ۲ تومن برام بزنه زیاده واقعاااا من الان سه ماه بیکارم اصلا نمیگه تو چیکار میکنی من امشب مستقیم به روش آوردم بعد میگه وای خواستم بزنم درگیر بودم مگه میشه
تو نامزدی وظیفه مرد پرداخت هزینه شما نیست یه تایمی واسه اشنا شدنه اینکه میگی اون شارژ بزنه خودت ندا ...
من نخواستم هزینه ها منو کامل بده هزینه ک مربوط به اون میشه مثل شارژ و لیزر خواستم اونم فقط برای این سه ماه که بیکارم مغز ندارع بگه این از کجا بیاره بیکاره بره لیزر یعنی
از الان ازش بگیر بد عادتش نکن بزار بدونه زن خرج داره. بگو نمیتونم به پدرم بگم واسه لیزر پول میخوام. که خجالت میکشم. سه تومن بزن به کارتم شماره کارتم بفرست براش همین در حد نظر خواهی بهش نگو جوری بگوکه بدونه وظیفه اش هستش بالاخره یکماهه دیگه زنشی
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
نه واقعا باید بزنه حداقل ۳ ۴ تومن پول لیزر و حداقل بده چون برای خودشه
منم همینو میگم قبل ک سرکار میرفتم بخدا چشم نداشتم الان سه ماهه بیکارم نمیتونم ب بابام بگم که دارم برای کی میرم خب آدم انقد الاغ که بگه این ک سه ماه بیکاره از کجا لیزر بره
دعوا اخر کارب بزرگترا کشید گفتم اگ قراره اینجوری پیش برع جداشیم
خوب گاری کردی
الان تغییر کرده؟ چیگارا میگنه
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.