2777
2789
عنوان

خاستگاری

54 بازدید | 9 پست

سلام..من دوساله نامزدم دو این دوسال با خودخوری خودمو تموم کردم چرا؟

چون ک قبل من شوهرم از دختر خالش خوشش میومده 

و خاستگار رفته بود و اونا میگفتن فامیل ن نمیشه

الان من هروقت میبینمش میلرزم انگار با حرکاتش میخاد ب ادم بفهمونه ک قبل تو اولویتشون من بودم چون من خیر گفتم اومدن سمته تو بخدا یادم میفته دلم میگیره خیلی حسه بدیه چیکار کنم من

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر خاله شوهرت مگه چند وقت ی بار میبینی آدم ها سال به سال خونه فامیل نزدیک نمیرن رابطه ات باهاش کم ...

خیلی کم میبینمش چون هروقت ببینمش تا یه هفته با شوهرم دعوا میکنمدستخ خودم نیس با این قدم ازش بلندتره با اینکه هیکلم از بهتره حتی قیافم ولی میبینمش خیلی احساسه پوچی میکنم همکلاسیم بوده ب همه هم گفته ک نامزدم اونو میخاسته اول غرورم پیشه همه له شده

ن من اینو گفتم ک اسی بگه نه و نمیشه و..در جوابش بگم پس بشین زندگیتو بکنوسلام

بایدم ادامه بدم ولی میگم ممکنه چون اولاشه حساس باشم ینی چند یال بعد ممکنه اصن مهم نباشه برام

نمیدونم این چه صیغه آیه تا ی چی میشه میگن طلاق بگیر

من اصلن حساس نبودم با دختره خیلی اوکی رفتار میکردم تا اینکه یروز به مادر شوهرم گفته بود عروست برا من قیافع میگیره هب پسرت خاستگار اومده بود منو میخاست من چیکار کنم درحالی ک بخدا من باش میگفتم میخندیدم اصلن ضعف نشون نمیدادم 

خیلی کم میبینمش چون هروقت ببینمش تا یه هفته با شوهرم دعوا میکنمدستخ خودم نیس با این قدم ازش بلندتره ...

واخبار سعی کن نبینیش حالا چرا با شوهرت دعوا میکنی پیش خودش فکر میکنه اون از تو سرتر هست یا بهش حسودی میکنی ولش کن بابا سعی کن رابطه باهاش نداشته باشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز