بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
چرا که نه. خلاصش اینه که وجترین ها از گوشت استفاده نمیکنن، هیچ نوع گوشتی. ولی وگن ها ک ...
خب چراتحریم میكنن؟ مثلا عسلُ
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
عزيزم تخود پخته يه قاشق سير پونه أرده ابليمو سركه گل محمدي نمك همشو تو مخلوط كن ميريزيم بعد ميخوريم& ...
ب نظر خوشمزه میاد:))
[QUOTE=55889225]عه جداااا؟چه جالب😍😍😍چقد خوشحال شدم انگار تو شهر غريب يه اشنا ديدم😜 اره عزیزم البته تهران میشیم امشب تهران وبه مقصد میانه ترک میکنیم میایم خونه مامانم
یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�