2777
2789
عنوان

شام شب عید😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 112 پست
نههههههه امشبه 

دیشب بود که کسایی هم که رسم دارن عیدی و شام میفرستن!  مثل جارشنبه سوری که شب چهارشنبه س و سه شنبه برگزارمیشه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
یازده سالللللللل، یا خدااااا  چه جالب  اره درسته  مهم ویتامیناشه

😂

اره 15 سالم که بود فواید گیاهخواری و انسان و حیوان هدایت رو خوندم، دیگه سمت گوشت نرفتم. هدایت خیلی تاثیر گذاشت روی من، هنوز هم باقی مونده اون تاثیر.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂 اره 15 سالم که بود فواید گیاهخواری و انسان و حیوان هدایت رو خوندم، دیگه سمت گوشت نرفتم. هدایت خی ...

البته من عاشق حیوونام و اگه گوسفندی مرغی رو زنده ببینم،و بكشنش،لب نمیزنم،انگار زهر مار میخورم:( 

با كشتن حیونا مخالفم:( 

ولی گوشت تو گوشت فروشیو میخورم:( 

ان شاء الله خدا قوت بده به این شكم چشم سفیدم كه بتونم نخورم:(

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
مگه دااااااریم  امابایدویتامین وپروتیین جایگزین داشته باشین  ضعف نمیکنین؟

نه عزيزم ضعف نميكنم كلا همه چي ميخورم كنارش ويتامين و قرص هم ميخورم اما اينكه حالم بد بشه يا مريض شم نه نميذارم بدنم كمبود پيدا كنه

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

من امسال به جای سبزی پلو با ماهی 

قلیه درست میکنم خیلی فرقش نیست خخخخخخ

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کانال دارم اما خوشم نیومد از دستوراش.  غذاهاش با ذائقه ایرانی هم خوانی نداره.  ولی تا دل ...

عزیزم گیاه خواری چه فایده ای داره؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔