2777
2789
عنوان

شام شب عید😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 112 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میرم بخرم  من كلا گوشتو نخواهم گذاشت كنار  اما دوست دارم در هفته سه چهار روز گوشت نخورم

خیلی خوبه. ولی فوایدش رو بخونی کلا میذاری کنار. بخون تا بدونی حتی روی روحیه و رفتارای انسان چقدر تاثیر میذاره. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
معتقدن که عسل غذای انسان نیست.  فراورده حیوانیه.

چی بگم والا 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
دیگه نمیام😒

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی خدایی خییلی سخته 

لامصب منو همسرم.  و پسرم خیییل ی گوشتی ایم . پسرم که یه روز کباب و مرغ سوخاری نخوره منو خورده😆😆😆 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی خدایی خییلی سخته  لامصب منو همسرم.  و پسرم خیییل ی گوشتی ایم . پسرم که ...

همسر منم کباب و جوجه از علایقش بود، از وقتی ازدواج کردیم گذاشت کنار. 

خیلی خوبه. ولی فوایدش رو بخونی کلا میذاری کنار. بخون تا بدونی حتی روی روحیه و رفتارای انسان چقدر تاث ...

من طب سنتیو خیلی قبول دارم و خیلی مطالعه میكنم 

كلا میگن گوشت گوسفند خوبه و لبنیات گاوی 

و در مورد کوشت خوردن میگه هیچوقت40 روز پشت سر هم گوشت نخورید و هیچوقت هم 40 روز خوردنش رو كنار نگذارید.

سبزی خیلی خوبه 

من خیلی یبوست بودم ًالان دو روزه یه بشقاب سبزی میخورم انقد خوبممممم

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
همسر منم کباب و جوجه از علایقش بود، از وقتی ازدواج کردیم گذاشت کنار. 

البته من خودم سبزیجات هم خییلی دوس دارم . ولی در کنار گوشت و مرغ 😁😁

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ممنون خانماماهم تبریزیم سبزی پلوباماهی نمیذاریم دلمه ی برگ موهستش.... 

واسه همین نظراتوخواستم بدونم

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
من طب سنتیو خیلی قبول دارم و خیلی مطالعه میكنم  كلا میگن گوشت گوسفند خوبه و لبنیات گاوی  ...

آره سبزی عالیه. 

من چند سال مطالعه کردم درمورد گیاهخواری، هنوزم اگه منبع یا کتاب خوب پیدا کنم میخونم. 

ولی اون 40 روز رو قبول ندارم. اگه با برنامه جلو بری طوری که نذاری هیچ ویتامین لازمی کم بشه، اتفاقی نمیفته. مصداق بارزش خودم که 11 ساله نه گوشت قرمز خوردم، نه مرغ و نه ماهی. 

اکثر کسایی که درگیر مشکلات میشن یا وگنن و یا بی توجه نسبت به برنامه غذایی. 

منم يه سالي هست گوشت نميخورم😘😘😘

مگه دااااااریم 

امابایدویتامین وپروتیین جایگزین داشته باشین 

ضعف نمیکنین؟ 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
آره سبزی عالیه.  من چند سال مطالعه کردم درمورد گیاهخواری، هنوزم اگه منبع یا کتاب خوب پیدا کنم ...

یازده سالللللللل،

یا خدااااا 

چه جالب 

اره درسته 

مهم ویتامیناشه