2777
2789
عنوان

شام شب عید😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 112 پست
چرا که نه.  خلاصش اینه که وجترین ها از گوشت استفاده نمیکنن، هیچ نوع گوشتی.  ولی وگن ها ک ...

مرسی عزیزم . دلم برای گوشت و مرغ تنگ شد برم اَلَل حساب یه مرغ درسته در بیارم ار یخچال دلم مرغ بریون خواست . 

کباب هم همین طور نه از نوع گیاهی .

گووووووووشتی 

😆😆😆😆😆😆😆😆😆

فوحشم ندیا

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه چه بد ک پسرتون بخاطر یه روز یه سال یزرگتر میشه  

اشکال نداره عاقلتر میره مدرسه😁😁😁😁😁

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

كانالی مانالی داری راجع به این رژیم غذائی؟

کانال دارم اما خوشم نیومد از دستوراش. 

غذاهاش با ذائقه ایرانی هم خوانی نداره. 

ولی تا دلت بخواد کتاب توی بازار هست با عنوان آشپزی گیاهی. من با اونا یاد گرفتم. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
اره خوبه درست مثل مايونز نيست ولي خيلي بي ضرره ومفيد ارزش غذايي دوبرابر ميشه

من با ساللاد سس نمیخورم،ابلیمو و نمك میخورم 

سس شماروهم یبار درست میكنم:)) 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
کانال دارم اما خوشم نیومد از دستوراش.  غذاهاش با ذائقه ایرانی هم خوانی نداره.  ولی تا دل ...

میرم بخرم 

من كلا گوشتو نخواهم گذاشت كنار 

اما دوست دارم در هفته سه چهار روز گوشت نخورم

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
همونجا وایستا خودم بیام دنبالت.😂

زیر پتو ام زود بیا 😆😆

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏