2777
2789
عنوان

شام شب عید😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 112 پست
منم يه سالي هست گوشت نميخورم😘😘😘

پس چی میخوری؟:(

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
یكم برنامه غذائیتو میگی؟ میخام گوشت نخورم اما جز املت غذا بدون گوشت بلد نیستم

غذاهای متنوعی میشه درست کرد. 

یه عالمه آش، پلوی مخلوط، پیتزا، تا دلت بخواد خوراک، دلمه و... 

سوسیس و کالباس و برگر هم برای اینکه از فست فود عقب نمونی. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو شهر ما قرمه سبزى ميزارن واسه شام عيد ما هم فك كنم مهمون مادر شوهر باشيم🤗از ميانه🙋🏼

همشهری منی که😘

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
غذاهای متنوعی میشه درست کرد.  یه عالمه آش، پلوی مخلوط، پیتزا، تا دلت بخواد خوراک، دلمه و ...

كانالی مانالی داری راجع به این رژیم غذائی؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
تهران😂

الان میام از ستارخان بگو 😂😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اغفال نشو😅 کبابو بچسب😋

خخخخخخخخخ

یییس ییییس 

ما دیشب ک شب قبل عید بود رسمه کوفته میپزن  امشب هم تولد پسرمه زرشک پلو و قورمه سبزی میپزم واسه ...

اخه چه بد ک پسرتون بخاطر یه روز یه سال یزرگتر میشه 

تو همان هوای دل انگیز صبحی که به خاطرش پنجره را باز گذاشته ام😚
منم يه سالي هست گوشت نميخورم😘😘😘

عشق من گوشته😳

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
همه چي ولي بدون گوشت

خعلی برام غریبِ

از بس از اول گوشت خوردیم