2777
2789
عنوان

شام شب عید😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 112 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشيد من سس مايونز گياهي درست ميكنم شما چطور سس دريت ميكنين

مایونز گیاهی چه جوریه؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
میشه بیشتر توضیح بدین از این دو مورد رو 

چرا که نه. 

خلاصش اینه که وجترین ها از گوشت استفاده نمیکنن، هیچ نوع گوشتی. 

ولی وگن ها کلا محصولات حیوانی رو تحریم کردن. مثل پشم، عسل و لبنیات. 

خیلی از کشورا حتی لبنیات رو کاملا گیاهی درست میکنن که شامل ما نمیشه، برای همین وگن بودن تو ایران خیلی سخته. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
چرا که نه.  خلاصش اینه که وجترین ها از گوشت استفاده نمیکنن، هیچ نوع گوشتی.  ولی وگن ها ک ...

خب چراتحریم میكنن؟ مثلا عسلُ

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
عزيزم تخود پخته يه قاشق سير پونه أرده ابليمو سركه گل محمدي نمك همشو تو مخلوط كن ميريزيم بعد ميخوريم& ...

ب نظر خوشمزه میاد:)) 

کباب گیاهی رو واسمون توضیح بده علی الحساب😅

طرز پختش مثل کباب عادیه، اما محتویاتش اینان:

سویا

هویج

گوجه

فلفل دلمه ای

پیاز

ادویه هاش هم همون ادویه های کباب معمولیه. 

بعضیا گل کلم و سیب زمینی هم میریزن. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

[QUOTE=55889225]عه جداااا؟چه جالب😍😍😍چقد خوشحال شدم انگار تو شهر غريب يه اشنا ديدم😜                              اره عزیزم البته تهران میشیم امشب تهران وبه مقصد میانه ترک میکنیم میایم خونه مامانم

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
چون مال جانوراست حتي تخم مرغ

خب برا ما میذارن دیگه