2777
2789
عنوان

گذشت موعد

63 بازدید | 9 پست

بچها من پریودیم تا منظم بود قبلا دکتر رفتم الان چند ماهیه منظم شده هر به ۳۲ روز میشدم الان ۵ روز گذشته از موعدم بی بی زدم منفی بود اما شنیدم میگن باید یه هفته یا دوهفته بگذره از موعد که دقیق معلوم بشه؟؟

آره صبر کن یک هفته،اگر باردار باشی علاوه بر اینکه پریود نمیشی یه سری علائم ریز دیگه هم میاد سراغت، مثلا من خیلی ضعف میکردم و گرسنه م میشد، احساس خستگی شدید، درد سینه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره صبر کن یک هفته،اگر باردار باشی علاوه بر اینکه پریود نمیشی یه سری علائم ریز دیگه هم میاد سراغت، م ...

آخه علائم خواستی هم ندارم فقط خوابم شبا بهم ریخته فقط یک ساعت یا دو ساعت می‌خوابم بعد بیدار میشم و اینکه گاهی معدن هم میسوزه 

حالا بازم صبر کنیا تیتر بتا بده

نمی‌دونم چیکار کنم خیلی استرس دارم الان ماه شش هست که اقدام کردم اما نشد🥺راستی این ماه قرص مدروکسی پروژسترون هم دکتر بهم داد گفت برای تقویت تخمدان از بچها شنیدم خیلی هاشون گفتم با خوردن این قرص حامله شدن دیگه نمی‌دونم🥲🥺

نمی‌دونم چیکار کنم خیلی استرس دارم الان ماه شش هست که اقدام کردم اما نشد🥺راستی این ماه قرص مدروکسی ...

تا دوازده روز بعد از قطع مدروکسی احتمال پریود شدن هست و این سوزش‌ معده و کلا علائم حاملگی هم بخاطر همون قرصه من تجربه‌ ش رو دارم فکر میکردم باردارم ولی پریود شدم، بعد از قطع مصرف‌ ش باردار شدم 

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

تا دوازده روز بعد از قطع مدروکسی احتمال پریود شدن هست و این سوزش‌ معده و کلا علائم حاملگی هم بخاطر ه ...

دو تا بسته بیشتر بهم نداده بود دکتر که اونم گفت روزی دوتا بخور الان خیلی وقته تموم شده قرصا در کل ۲۰ تا دونه بیشتر نبود قرصا نمی‌دونم والا هنگم ولی ترشح هم خیلی دارم🥺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز