2777
2789
عنوان

مادر زن بد

152 بازدید | 13 پست

شما مادر زنی دیدین بد باشه؟ جرانش تعریف کنین..

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا من هر چی مادر زن دیدم خودشو کشته برا داماد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
زیاده

مامان من مادر زن نیست اما فهمیده دوست پسر دارم پسره ادم خیلی خوبیه ولی داره بزور کاتمون میده چون پسره تایپ مادرم نیست..

هر وقت تایپکم یا کامنتم دیدین دعا کنین سال 1405 دندونپزشکی تهران قبول شم بعد بهم اطلاع بدین منم برای شادی روح امواتتون آیت الکرسی میخونم🙂🩶

والا من هر چی مادر زن دیدم خودشو کشته برا داماد

فکر نمیکنم..

آره

به دامادش گیر داده بود که باید استعفا بدی بیای مغازه خودم کار کنی تا زیر نظرم باشی

کلا همه تو خانواده ازش میترسیدن،تو عقد جدا شدند دختره میگفته مادرم اگر کسی تحت سلطه اش نباشه بیچاره میکنه

طفلیا عاشق  همبودن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

مامان من مادر زن نیست اما فهمیده دوست پسر دارم پسره ادم خیلی خوبیه ولی داره بزور کاتمون میده چون پسر ...

خخخخخخ

من آدمی ام ک خیلی کارا دلم میخاد انجام بدم،ولی تو ی بدنی ک خیلی دلش میخادبخابه گیرافتادم🤪🤪🤪

آره خالم دختر خالم ازدواج کرده هیچوقت از خوبی شوهر دخترش حرف نمیزنه و همیشهههههه میگه خوب نیس در صور ...

مامان منم همینه دیوونم کرده اینقدر دوست پسرمو مسخره کرده..

آرهبه دامادش گیر داده بود که باید استعفا بدی بیای مغازه خودم کار کنی تا زیر نظرم باشیکلا همه تو خانو ...

ای خدا...

آرهبه دامادش گیر داده بود که باید استعفا بدی بیای مغازه خودم کار کنی تا زیر نظرم باشیکلا همه تو خانو ...

ای بگردم..

2790
2778
2791
2779
2792