2777
2789
عنوان

نا خاسته باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 55 پست

دوست من بخاطر حرف همین فالگیرا بچه مریضش رو که همه دکترا میگفتن سقط کن بدنیا اوردن اونقد اذیت شد.هم خودش هم بچش.اخرش هم بچش تو ۱۸ماهگی فوت کرد..علم پیشرفت کرده اگه دکتره بگه سالمه و مشکلی پیش نمیاد نگهدار و اگه مشکلی داره سقط کن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ف   ا     ل   ؟ ؟ ؟

متاسفم واقعا

😑😶

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

همون خدایی ک بهت لطف کرده ....همون برات نگهش میداره و ب سلامتی فارغ میشی

به این چرندیات توجه نکن.

هیچچچچچچ کسی از اینده مطلع نیست جز همون خوده خدا.

با این فکرهای منفی بیشتر این اتفاقات بدی ک تو ذهنت هست رو جذب  میکنی.

خوش بین باش و امیدواربه اینده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

باووو داری خیلی واسه خودت سختش میکنی الان باید خوشحال باشی توکل بر خدا، خدا خودش بچه رو داده خودشم تواناییشو میده مطمئن باش ایشالا هیچ اتفاق بدی نمی‌افته هیچ زندگیتونم خیلی شیرین تر میشه

ول کن ف ال و بابا

اینا همش خرافاته 

از بارداریت لذت ببر

یه فالگیر به شوهر من گفته بود اون دخترو نگیر عذابت میده و فلان چرتو پرت چی شد حالا خوشبختیم عذابم نداریم والا

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باووو داری خیلی واسه خودت سختش میکنی الان باید خوشحال باشی توکل بر خدا، خدا خودش بچه رو داده خودشم ت ...

بخدا الان وقت ندارم کاری انجام بدوم با یدونه بچه با دوتا بچه هیچ کار دیگ نمتونم بکنم خدایا کمکم کن

واقعا حیفه ذهنت رو با این دروغا پر کنی. منم بچه دومم رو ناخواسته باردار شدم در بد ترین شرایط از نظر خودم. اما هم بارداریم راحت رد شد هم زایمانم بینظیر بود هم خود بچم چقدر نور و برکت اورد تو خونه. این حرفا رو بریز دور همش دروغه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃