2777
2789
عنوان

نا خاسته باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 55 پست
24سالمه خیلی ناراحتم

عزیزم جنگ ۱۲روزه یادته ؟اونو با ۸سال دفاع مقدس مقایسه کن 

حالا نتیجه رو بازبینی کن اون با لمس یه دکمه بود این جنگ رودر رو 

ببین چقد دنیا پیشرفت کرده

شما هنوزم میری پیش پیشگو ؟

منم بچه دومم ناخواسته بود و بارداری های سختی دارم فک مکردم هیچکس،کمکم نمکنه ولی همه وقتی میفهمن بارداری بخاطر ثوابش هم ک شده کمکت مکنن شوهرم ک دست ب سیاه سفید نمیزد همه کارا باهاش،بود بچمم ی سالش بود با کمال تعجب عمش نگهش داشت من بیمارستان بستری بودم ی هفته خواهرم تهران زندگی مکنه یادمه مامانمم رفته بود تهران چون خواهرم عمل داشت ولی بالخره همه اینا گذشت باورم نمیشه ۹ ماه رو طی گردم و الان اخرشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در ضمن چه معتقدباشی چه نه الان ماه محرم و بعدش صفر و از ماههای حرام هستش و سقط جنین کنی باید د ...

مآه صفر حرام نیس 

اما نکن چ فالی گرفتی ک یبار گفته پسر ی بار گفته دختر 

این حرفشم یکی نیس تو داری غصه دروغ رو میخوری؟

سلام عزیزم...منم دو ماه پیش با یه بچه ۱۱ ماهه فهمیدم باردارم و ناخواسته....انقدر گریه کردم الانم بچم چون کوچیکه از بس بغلش کردم طول سرویکیم کم شد. رفتم دکتر گفت باید سرکلاژ کنی و استراحت....من خیلی استرس داشتم و همش گریه میکردم ولی همه چی با شرایطت جور میشه من دیگه انگار پذیرفتم و بچمم خیلی دوست دارم دلم میخواد سالم به دنیا بیاد میگم حتما حکمت خداست میخواسته اون یکی نی نیم تنها نباشه. شما هم دقیقا مثل منی

من معلمم تازه سر کار هم میرفتم و ویار شدید شدید داشتم با ۳۵ تا شاگرد پسر شلوووووغ . مدیرم گفت سقطش کن گفتم اصلا این حرفو نزن. هر جوری باشه همه کار براش میکنم سالم بیاد. با همه سختیاش میگذره اینم