2777
2789
عنوان

نا خاسته باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 55 پست
مآه صفر حرام نیس اما نکن چ فالی گرفتی ک یبار گفته پسر ی بار گفته دختر این حرفشم یکی نیس تو داری غصه ...

ماه صفر حرام هم نباشه سنگین هست که تو روایات اسلام تاکید شده اول و آخرش صدقه دادن

درضمن منو چرا ریپ زدی مگه من قراره بچه سقط کنم ؟

از قدیم گفتن نه بی ف ال باش نه به امید ف ال الان هم این یه احتمال است از الان با استرس خودت و به اون روز می‌ندازی 

از من میشنوی بسم الله الرحمن الرحیم بگو چند نفس عمیق بکش و به چیزهای خوب و مثبت فکر کن  راست گفته بنده یا دختره یا پسر  

اصلا هم بد نیست مدتی سختی های دوران بارداری  اما بعد ش دوتا بچه که باهم هم بازی اند  وخیلی مشکل های که تک فرزند ها باهاش مواجه اند  و ندارند من الان پسرم داره شش سالش میشه تا یادم میاد از دوسالگی شاید هم زودتر بهانه هم بازی و تنهایی واینکه من باهاش بازی کنم و میگیره حدود سه سال است به بارداری فک میکنم هر راهی رفتم هم نتیجه نگرفتم ناسپاس نباش نعمت خدارو شکر کن عزیزم 😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه احتمال داره خودش سقط بشه

دستتون درد نکنه بخدا ناشکر نیستم میدونم سهل انگاری پیش امد از خودمون بوده ولی پسرم یکسالشه خیلی اذیتم میکنه همین امروز ده بار پید روشکمم نمیدونم اشیالله اگه ب صلاحم نیست بیفته😭😭

دستتون درد نکنه بخدا ناشکر نیستم میدونم سهل انگاری پیش امد از خودمون بوده ولی پسرم یکسالشه خیلی اذیت ...

خدا بهترینها را برات رقم بزنه ولی تواین اوضاع مملکت بچه دارشدن ظلمه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚