ناخاسته باردارم پسرم یکسالشه ف ا ل گرفتم اول گفت دختر میبینم برات و بارداری سختی خاهی داشت و استراحت مطلق میشی ب خون ریزی میوفتی و شرایطتت بعد از دنیا اومدن بچه هم بد هست و این حرفا بعدش گفت پسر میبینم نا خاسته باردار شدم الانم دارم دق میکنم بنظرتون حرفاش درسته ینی چیکار کنم اگ استراحت مطلق بشم بچمو چیکار کنم
دوست من بخاطر حرف همین فالگیرا بچه مریضش رو که همه دکترا میگفتن سقط کن بدنیا اوردن اونقد اذیت شد.هم خودش هم بچش.اخرش هم بچش تو ۱۸ماهگی فوت کرد..علم پیشرفت کرده اگه دکتره بگه سالمه و مشکلی پیش نمیاد نگهدار و اگه مشکلی داره سقط کن
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
همون خدایی ک بهت لطف کرده ....همون برات نگهش میداره و ب سلامتی فارغ میشی
به این چرندیات توجه نکن.
هیچچچچچچ کسی از اینده مطلع نیست جز همون خوده خدا.
با این فکرهای منفی بیشتر این اتفاقات بدی ک تو ذهنت هست رو جذب میکنی.
خوش بین باش و امیدواربه اینده
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
باووو داری خیلی واسه خودت سختش میکنی الان باید خوشحال باشی توکل بر خدا، خدا خودش بچه رو داده خودشم تواناییشو میده مطمئن باش ایشالا هیچ اتفاق بدی نمیافته هیچ زندگیتونم خیلی شیرین تر میشه
واقعا حیفه ذهنت رو با این دروغا پر کنی. منم بچه دومم رو ناخواسته باردار شدم در بد ترین شرایط از نظر خودم. اما هم بارداریم راحت رد شد هم زایمانم بینظیر بود هم خود بچم چقدر نور و برکت اورد تو خونه. این حرفا رو بریز دور همش دروغه