2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم

292 بازدید | 20 پست

من زیاد گرم نمیگیرم با خانواده و طایفش تا سوالی نپرسند ازم صحبت نمیکنمباهاشون البته اینکه اخم کنم بهشون ن ولی زیاد صحبت نمیکنم.

اما یه عروس دارن تو خانواده تازه عقد کرده اونم با همه زود جوش میگیره و خوش برخورده و میخنده و صحبت میکنه

من کار درستی میکنم یا اون

شوهرم مبگه مثه اون باش دانا باش مثه اون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی نه تو رو خدا چرا اینجوری رفتار میکنی😐😑

ببخشیدا ولی یه تازه عروس بخواد اینجوری رفتار کنه بشخصه ازش بدم میاد

حد و مرزی که میخوای رو رعایت کن ولی رفتارت منطقی نمیزنه🗿

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

خودت باش قرار نیست دلقک سیرک خانواده شوهرت باشی هوفففف منم مشول شما رو داشتم اتقد عذابم دادن خیر نبینن الان مشکلات افسردگی و استرس و اضطراب دارم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

کافیه اون دختر یه اشتباهی بکنه بین حرفاش همین فامیل شوهر باهاش دشمن میشن

ولی شما با سکوت تون همیشه محترم میمونین البته اگه منظورتون سکوت از روی اقتداره چون سکوت ناشی از ضعف همچین تاثیری نداره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

صد در صد شما-به جوش بودن و معاشرتی بودن صفتای خوبیه ولی نه با خانواده همسر که از هر حرفی برداشت میکنن و راه دخالت باز میشه

شما کاری به اون نداشته باش راحت خودتو برو در دراز مدت نتیجه شو میبینی

به همسرتم بگو من اینجور راحت ترم نگو صمیمی نمیشم

کلا از ادمای دریده بدم میاد میگم ادم باید جایگاه و موقعیتش بدونه و طبق اون رفتار کنه..

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

منم همینم کم حرفم و سوال و جواب اضافی نمیکنم همسرم اوایل شاکی بود دیگه کم کم به مدلم عادت کرد-حاشیه م تو خانواده همسرم اگه نگم صفر ولی نزدیک به صفر-تو جمعشون بیشتر شنونده هستم نه اینکه اخمو یا برعکس همش لبخند کاملا معمولی ولی پرحرفی و از خود گفتن و از خانواده م گفتن صفر-خیلی هم راضی هستم