2777
2789
عنوان

نشخوار فکری دارم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 59 پست
از ته دلم برات ارزو میکنم حاله دلت خوب شه با اینکه نمیشناسمت ولی خیلی خیلی زیاد درکت میکنم و بهت احس ...

مرسی قربونت برم.منم خیلی ازت حس خوبی گرفتم

ممنون که باهام همدردی کردم و ممنون بابت آرزوی قشنگت

امیدوارم شما هم این حسای بدو هیچوقت تجربه نکنی❤❤

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکار؟ انقدر احساس بدرد نخور بودن و بی مصرف بودن میکنم که تا تصمیم میگیرم یه جا کار کنم مغزم بهم میگ ...

بابا اصن شاید درست نباشه اینو بگم ولی انقد ادمای چپ و چول دارن کار میکنن دیگه انقد قرار نیس خودتو دست کم بگیری یه بار ریسک کن اگه تهش همچی خوب باشه چی؟برو سره یه کاری ک زیادم نیاز ب مهارت نداشته باشه مثال میگم یچی‌مث فروشندگی یسری محصولاتی ک همیشه متقاضیشو داره و نیاز ب تبلیغ نداره یا مثلا کافه ک محیطش یکم شاد تره و تو‌اجتماعی و حالتو خوب میکنه 

به این فکر کن اگه بتونی جلو مامانت وایسی بگی دیدی من تونستم چی؟اینو بدون افکاره الانت نتیجه همون هیچی نمیشی هاییه ک شنیدی ولی اون حرفا واقعی نیستن با اینکه نمیشناسمت ولی مطمئنممممم میتونی از ته قلبم دارم میگم

باور کن ک دور از جونت حتی احمق ترین ادما با پایین ترین سطح ای کیو هم با تکرار و تمرین میتونن هرچیزیو انجام بدن 

خدایا چی بگم:) امیدوارم درست شه حداقل برای تو...

اگه پولشو داری برو تراپیست یاهم باشگا ببین اولش اگه بشیمی واقعا میشینی منم گاهی روزا اصلا حس ندارم ولی خو بچه گشنشه ی خونه ترکیده باید پاگ یشه کم کم باید برسم جالا شما مجردی میتونی جاش با هنر یا گلاس پر کنی

اگه پولشو داری برو تراپیست یاهم باشگا ببین اولش اگه بشیمی واقعا میشینی منم گاهی روزا اصلا حس ندارم و ...

پول تراپی که ن ندارم 

مامانم فقط رو دور غر زدنه میناله از بی پولی منم بخوام یه کار کنم هی میگه پول نداریم میکنم میگم ولم کن بابا برو بهش بگم که برینه تو ذوق آدم 

پول تراپی که ن ندارم مامانم فقط رو دور غر زدنه میناله از بی پولی منم بخوام یه کار کنم هی میگه پول ند ...

ببین جوونی مجردی تامیتونی این دوره طلاییت استقاده ببر خیاطی یا ی هنری ک میدونی بعدها بدردت میخوره هرچیزیییی بلدباشی بعدها ک ازدواج کردی میتونی جلو شوهر وخانوادش پزشو بدی مطمعنم مامانت با یادگرفتن مخالفت نمیکنه پولشو میده

ببین جوونی مجردی تامیتونی این دوره طلاییت استقاده ببر خیاطی یا ی هنری ک میدونی بعدها بدردت میخوره هر ...

اره خب سعی میکنه جور کنه ولی خب خسته شدم همش میگه رو دوش منه همه چی خسته شدم و فلان منم گفتم ولم کن هیچی نخواستم اصلا 

ولی خب ببینم باشگاه اگه هزینش اوکی باشه شاید بتونم برم

باباتون کجاس

بابام بی مسئولیته، هس ولی انگار نیس خیلی بیخیاله چندغاز میزاره کف دست مامانم اینم کفاف نمیده تو وضعیت الان به هیچ جامون نمیخوره با خودشم نمیگه اینا از کجا میارن آخر ماه ک کارتمون ته میکشه اصن یه آدمیه که نگو