2777
2789
عنوان

بنظرتون پسره دخترو رو میخواد

138 بازدید | 10 پست

دختره دوستمه دوست صمیمی صمیمی با یه پسر تو رابطه هست که خانواده پسره کلا در جریانن و شمارشو دارن ولی از خانواده دختره فقط مادره میدونه و پسره میگه همو بشناسیم یکی دوسال دیگه رسمی میکنیم و بهش میگه اگر خراب نکنی و خبری از پسر دیگه ایی نباشه تو بهترین کسی هستی ک میتونم داشته باشم و چرا که نه ولی من دلم به این حرفا اصلا خوش نیست حتی عموی پسره هم میدونه که اینا باهمن (خود پسره بهشون گفته) کل خاندان پسره میدونن بنظرتون این رابطه رابطه خوب و درست و منطقیه یا فقط ی بازی کثیفه من خودم یک هفته دوست بودیم اومد خواستگاری این میگه نه یکی دو سال بشناسیم همو اخلاقمون رفتارمون دست هم بیاد بعد رسمیش کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسال برای آشنایی خیلی هست شاید شرایطشون جور نیس

تازه سربازیشو تموم کرده و تازه رفته سرکار خونه و ماشین داره دختره هم دانشجوهه دوسال دیگه درسش تموم میشه برا همین میگه دو سال دیگه

2790
2778
2791
2779
2792