2821
2789
عنوان

تفاوت سایز🤦🏻‍♀️

465 بازدید | 32 پست

حس خوبی نمیگیرم وقتی میبینم خانما سینه هاشون تقریبا اندازس راحت لباس میپوشن

ولی من یکیش۷۵ واون یکی۷۰ و خیلی ضایس و حس خوبی ندارم جلو نامزدم ی روزی اینجوری باشه🥲

نامزد ندارم منظورم برا اینده هس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچکس بی نقص نیست عزیزم

انقدر حساس نباش

یکی چاقه یکی لاغره یکی تیرگی داره یکی ترک داره یکی پایین تنش بزرگتره تا بالاتنه یکی برعکس یکی موهای زائدش زیاد و ضخیم یکی رد بخیه داره یکی رد زخم داره یکی جوش بدن داره یکی پاش پرانتزی یکی ضربدریه یکی شکم داره .

اینا طبیعین خب انسانیم دیگه استغفرالله خدا نیستیم که از همه لحاظ عالی باشیم هرچی بیشتر مانور بدی رو یچیزی فقط خودت اذیت میشی

خجالت هم نداره کسی که بخواد با این چیزای پیش و پا افتاده از چشمش بیوفتی یا ازش خجالت بکشی که آدم زندگی نیست

هیچکس بی نقص نیست عزیزمانقدر حساس نباش یکی چاقه یکی لاغره یکی تیرگی داره یکی ترک داره یکی پایی تنش ب ...

ولی خوب من خیلی از دوستامو میبینم همشونو باهم دارن واوکی ان

داری الکی میگی دیگه؟ ببین خیلی ضایس شاید حتی از پنج سایز بیشتر باشه

منم اینحوریم سینه چپیه بزرگتره😂

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ولی خوب من خیلی از دوستامو میبینم همشونو باهم دارن واوکی ان

اونام قطعا مشکلاتی دارن شما که نمیبینی همجارو

هرکسیم رو خودش توجه بیشتری داره بیشتر نواقص رو میبینه

منم ۱۷ سالمه ۷۵ میپوشمچندسالیه اصلا رشد نکردنبنظرتون کوچیکن؟ البته منم کوچیک دوس دارم ولی حس میکنم ز ...

بابا خوبه زیاد بزرگ قشنگ نیست بعدا ازدواج کنی و بچه دار شی بزرگترم میشن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

منم ۱۷ سالمه ۷۵ میپوشمچندسالیه اصلا رشد نکردنبنظرتون کوچیکن؟ البته منم کوچیک دوس دارم ولی حس میکنم ز ...

33سالمه 65میپوشم🤣

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز