ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچم چهار سالشه عزیزم.انقد که تروماهای وحشتناک تو زندگیم داشتم که حس میکنم خونه امن ترین جا برای من و ...
خداحفظش کنه ولی اگه نینیه قشنگت منزوی بشه و بعدا توی اجتماع نتونه ارتباط بگیره یا توی مدرسه مهارتای اجتماعی و ارتباط برقرار کردن رو بلد نباشه خیلی اذیت میشه .واقعا اره این خیلی تلخه ....
میفهمم چی میگی ...دقیقا حستو درکمیکنم ولی من مثلا خودمو قانع کردم ک مامانم با من اختلاف سن و نظر داره نمیتونه حرفمو خوب درک کنه و خب خودشم پدر و مادر خوبی نداشته و خودشم با یسری تروما و طرحواره های مختلف رشد کرده ک شده این و توقعمو ازش برای درک کردنم به صفر رسوندم ...
ممنون عزیزم بابت همدردیت ولی خداروشکر از لحاظ ارتباط گرفتن خیلی خوبه و جدیدا سعی میکنم علی رغم میل ب ...
از ته دلم برات ارزو میکنم حاله دلت خوب شه با اینکه نمیشناسمت ولی خیلی خیلی زیاد درکت میکنم و بهت احساس نزدیکی میکنم چون دقیقا مثل توام .امیدوارم از پس اشفتگیای درونت بر بیای ❤️
نمیتونی سرکار بری؟من از خیلی لحاظا دستم بستس مثلا اجازه سرکار رفتن ندارم اگر بتونی یه کاری انجام بدی ...
سرکار؟ انقدر احساس بدرد نخور بودن و بی مصرف بودن میکنم که تا تصمیم میگیرم یه جا کار کنم مغزم بهم میگه: فکر کردی میتونی آخه به چه درد میخوری تو، تو حتی نتونستی زندگیتو درست کنی، میری اونجا نمیتونی میندازنت بیرون بعد باید بیای به مامانت که به عمر بهت گفته هیچی نمیشی بگی بیرونت کردن