2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقطش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 109 پست
عزیزم اگر عقل داده بود خیلیا خودکسی نمیکردن شما این نسخه فقط برای خودت بپیچ که دنیا چرخ کردون سرخودت ...

پس با احترام کلا شما با بی عقلی به این دنیا نگرش میکنی!!!

وگرنه این حجم از ندانستن غیر منطقه!

متاسفم برای طرز فکرتون.... موفق باشید 👋🏼

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا شما حتی نمیدونید چی هست گلمام ار آی چیهاون امواج دارهسونوگرافی همون غربالگریه

چی میگی ؟!

میگم انجام دادم من حامله بودم چون ازدواج فامیلی کردم مشکوک بودم 

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

نه اصلا درک نمیکنن فقط بلدن بگن گناهه گناهه

آره بخدا  نمیدونم چی بگم وقای نمیدونید چی در انتظار اون طرف مقابله هی نگید گناهه گناهه خرجش رو دولت میده یا شما؟ از آسمون میباره نکنه

یه کلاس نیم ساعتش 400به بالا هر جلسه

کلی دوندگی و فوق تخصص فلان و فلان و داروهایی که پیدا نمیشه خود ایران هم قادر به ساختنشون نیست

این وسط کلی غم و غصه و دردسر و مشکلات هم هست

چی رو انجام دادی؟آزمایش، تست، غربالگری برای اوتیسم در بارداری که هنوز کشف نشده؟تو رو خدا ریپ نزن منو

تو زدی کی با تو حرف زد اصلا خودتو میندازی وسط بی ادب 

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

شما میدونی داری همدست توی یه قتل میشی اصلا تو بگو بچه بدون دست پا فلج علیل اون زنده هست حق نداره کسی ...

عقل ندارین راحتین

شما میخوائین خرجش رو بدین یا غم و غصه اش رو بکشین یا دوندگیهاش رو بکنید تا آخر عمر خود بچه هم عذاب بکشه

عقل سلیم چی میگه هم خانواده عذاب بکشه هم بچه

از افکار یه عده مثل شماها آدم دیوانه میشه ریپ نزنید جواب نمیدم

از تاپیک هم میرم بیرون

چی رو انجام دادی؟آزمایش، تست، غربالگری برای اوتیسم در بارداری که هنوز کشف نشده؟تو رو خدا ریپ نزن منو

ام ار آی تو بارداری انجام دادم بخاطر ی مشکله دیگه که جنینم داشت نه برا اوتیسم ولی من فکر میکردم برا اینم بوده که الان فهمیدم نه چیزی نمیدونی قضاوت نکن که خیلی زشته

چندسالشه؟ تو چ طیفیه؟

استارتر گفتی پسرت چهار سال و نیمشه

حتما براش کتابهای حواستو جمع کن  و میخواهم یاد بگیرم  بخر از الان باهاش کار کن.

من تمام این راههارو رفتم پسر منم خفیفه

ولی پیر شدم برای مدرسه اش

نمیتونه خودشو به بچه های کلاس برسونه

مدرسه غیر انتفاعی باید برن

دولتی که کلا نمیشه با این شرایطشون

غیر انتفاعی هم مجبوره آدم بفرسته

بعضیاشون تعدادشون 20دانش آموزه تو کلاس باز نمیشه معلم وقت بزاره باید کمتر باشن چه برسه دولتی که 40نفرن معلم اصلا نمیرسه رسیدگی هم نمیکنه درست

چندسالشه؟ تو چ طیفیه؟

فقط  بخر همه کتابهای حواستو جمع کن رو بخر

میخواهم یاد بگیرم رو بخر باهاش کار کن

در مورد علوم « گیاهان، حیوانات، جانداران»

فصلها، مشاغل،

اینکه تو چه فصلی برف میاد، لباسهای مخصوص فصل تابستان و زمستان

میوهها

و در مورد هوش فضایی

هوش فلان و فلان

در مورد یادگیری اشکال و یادگیری اولیه نوشتن

آموزش نوشتاری

ببین هرچی زودتر اقدام کنی راحتری فردا

من الان پسرم 8سالش تموم شده کلاس اول رو مجدد زدم تکرار پایه بره چون از نصف سال به بعد درسش خیلی ضعیف بود.

من از همون 4سالگی کتاب گرفتم براش تا جایی که سعی کردم بهش ریتالین ندم تا پیش دبستانی نشد

به علت نقص توجه و عدم تمرکز

الان شرایط طیفش خیلی بهتره درگیر بیش فعالی عدم تمرکز و توجهشم

از داروها هم نگم ایرانی فقط پیدا میشه همشون آشغال و پر از عوارضهای بد خارجی هم پیدا نمیشه عوارضشون کمتره و اثراتشون بیشتر

4ساله دنبال 2تا داروی خارجیم برای درمان پیدا نمیشه

عزیزم آمدم بگم و برم 

دل همسرت نرم کن 

با کلام‌

این جنایت در حق فرزندی 

که بهت پناه آورده نکن

که دودش به چشمت میره

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نمیدونم والا. وقتی مخالف باشه خرجی هم براش نمیکنه من چجوری با یه بچه مریض از پس بارداری و خرجاش دربی ...

منم با شوهرت موافقم متاسفانه . بنظرم فعلا تمرکزت رو بزار رو بچه اولت چون دومی ک بیاد ناخوداگاه از اون طفلیم غافل میشی

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)