2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقطش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 109 پست
نخیر اوتیسم تازه بعد از دوسالگی تشخیص قطعی داره

پس اون ام ار رای که از سره بچه تو شکم مادر میگیرن چیه من خودم چون ازدواج فامیلی داشتم انجام دادم

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما میدونی داری همدست توی یه قتل میشی اصلا تو بگو بچه بدون دست پا فلج علیل اون زنده هست حق نداره کسی ...

😐😐خدا به انسان عقل هم داده

این چه دلایل مسخره آیه که داری؟!

آدم سالم تو این دنیا سختشه و گاهی میگه کاش نبودم

حالا یه طفل معصوم مشکل دارو بیاری به این دنیای مسخره و بی رحم که هیچ دفاعی از خودش در برابر هیچ‌چی نمیتونه داشته باشه که چی؟؟ 

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
دکترای الان نمیذارن بچه اوتیسم دنیا بیارن سقط میکنن کلا بچه ای که مشکل داشته باشه نه تنها اوتیسم با ...

عزیز من اوتیسم در بارداری تشخیص داده نمیشه

ضمن اینکه جنین اوتیسم نیست بعد دنیا اومدن این مشکل نمود پیدا میکنه

از منی که ۹ساله دیگه انقدر دنبال این مطلب بودم که از اسم این مشکل حالم به هم میخوره 

پس اون ام ار رای که از سره بچه تو شکم مادر میگیرن چیه من خودم چون ازدواج فامیلی داشتم انجام دادم

از جنین ام آر آی میگیرن؟ 

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

😐😐خدا به انسان عقل هم دادهاین چه دلایل مسخره آیه که داری؟!آدم سالم تو این دنیا سختشه و گاهی میگه ک ...

عزیزم اگر عقل داده بود خیلیا خودکسی نمیکردن شما این نسخه فقط برای خودت بپیچ که دنیا چرخ کردون سرخودتم میاد

یا خدا شما حتی نمیدونید چی هست گلم

ام ار آی چیه

اون امواج داره

سونوگرافی همون غربالگریه

عزیزم بیشتر مردا همینن بخدا داری ظلم میکنی از اه مظلوم که توی شکمته بترس توبه کن هرچی خدا خواست اونو ...

از بعدش میترسم. نوزاد خرج داره کلاسای پسرمم خرج داره

از جنین ام آر آی میگیرن؟

اره من خودم انجام دادم ی دستگاه میذارن رو شکمت یکم سنگینه ی ده دقه طول میکشه 

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

عزیز من اوتیسم در بارداری تشخیص داده نمیشهضمن اینکه جنین اوتیسم نیست بعد دنیا اومدن این مشکل نمود پی ...

بچه شمام اوتیسم داره؟ 

2790
2778
2791
2779
2792