آلوچه_جنگلی، مدیر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1811 عنوان شوهرم میگه سقطش کن | مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 109 پست ولی من مخالفم و دلم اندازه یه دنیا گرفته😔😔 کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو 1404/04/16 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلوچه_جنگلی، مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1811 امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری عزیزم ببخشید شما با همسرتون نسبت فامیلی دارین ؟ نه عزیزم کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو
طوبی0 عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 1892 نخیر اوتیسم تازه بعد از دوسالگی تشخیص قطعی داره پس اون ام ار رای که از سره بچه تو شکم مادر میگیرن چیه من خودم چون ازدواج فامیلی داشتم انجام دادم متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 11429 خیر حتی بعد 2سالگی میزنه بیرونپدر و ماپر باید تجربه و اطلاعات کافی داشته باشن که قبل 2سال بتونن بفهم ... بله منم همینو گفتم
آلوچه_جنگلی، مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1811 بدبخت کردن یه بچه دیگه گناه نیست؟ هست کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو
chesh_sefid عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 1185 شما میدونی داری همدست توی یه قتل میشی اصلا تو بگو بچه بدون دست پا فلج علیل اون زنده هست حق نداره کسی ... 😐😐خدا به انسان عقل هم دادهاین چه دلایل مسخره آیه که داری؟!آدم سالم تو این دنیا سختشه و گاهی میگه کاش نبودمحالا یه طفل معصوم مشکل دارو بیاری به این دنیای مسخره و بی رحم که هیچ دفاعی از خودش در برابر هیچچی نمیتونه داشته باشه که چی؟؟ - هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد!
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 11429 پس اون ام ار رای که از سره بچه تو شکم مادر میگیرن چیه من خودم چون ازدواج فامیلی داشتم انجام دادم اون اوتیسم رو تشخیص نمیده
جنگیرم15 عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 7317 دکترای الان نمیذارن بچه اوتیسم دنیا بیارن سقط میکنن کلا بچه ای که مشکل داشته باشه نه تنها اوتیسم با ... عزیز من اوتیسم در بارداری تشخیص داده نمیشهضمن اینکه جنین اوتیسم نیست بعد دنیا اومدن این مشکل نمود پیدا میکنهاز منی که ۹ساله دیگه انقدر دنبال این مطلب بودم که از اسم این مشکل حالم به هم میخوره
آلوچه_جنگلی، مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1811 پس اون ام ار رای که از سره بچه تو شکم مادر میگیرن چیه من خودم چون ازدواج فامیلی داشتم انجام دادم از جنین ام آر آی میگیرن؟ کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو
مشکین۵۱۵ عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2906 😐😐خدا به انسان عقل هم دادهاین چه دلایل مسخره آیه که داری؟!آدم سالم تو این دنیا سختشه و گاهی میگه ک ... عزیزم اگر عقل داده بود خیلیا خودکسی نمیکردن شما این نسخه فقط برای خودت بپیچ که دنیا چرخ کردون سرخودتم میاد
طوبی0 عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 1892 اون اوتیسم رو تشخیص نمیده اوکی نمیدونستم فکر میکردم برا همچیه این کار متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..
جنگیرم15 عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 7317 پس اون ام ار رای که از سره بچه تو شکم مادر میگیرن چیه من خودم چون ازدواج فامیلی داشتم انجام دادم یا خدا شما حتی نمیدونید چی هست گلمام ار آی چیهاون امواج دارهسونوگرافی همون غربالگریه
آلوچه_جنگلی، مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1811 عزیزم بیشتر مردا همینن بخدا داری ظلم میکنی از اه مظلوم که توی شکمته بترس توبه کن هرچی خدا خواست اونو ... از بعدش میترسم. نوزاد خرج داره کلاسای پسرمم خرج داره کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو
baran6558 عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 11429 اوکی نمیدونستم فکر میکردم برا همچیه این کار ای کاش و ای کاش که قابل تشخیص بود و این همه طفل معصوم با این بیماری زندگی نمیکردن
طوبی0 عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 1892 از جنین ام آر آی میگیرن؟ اره من خودم انجام دادم ی دستگاه میذارن رو شکمت یکم سنگینه ی ده دقه طول میکشه متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..
آلوچه_جنگلی، مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1811 عزیز من اوتیسم در بارداری تشخیص داده نمیشهضمن اینکه جنین اوتیسم نیست بعد دنیا اومدن این مشکل نمود پی ... بچه شمام اوتیسم داره؟ کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو