2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقطش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 109 پست

عزیزم بیشتر مردا همینن بخدا داری ظلم میکنی از اه مظلوم که توی شکمته بترس توبه کن هرچی خدا خواست اونو انجام بده بارداری هزینه ای نداره خودم باردارم کلا دوتمن خرج سونو شده بقیشم نرفتم چون هرچی باشه نگه میدارم طورخدا سقطش نکن که زندگیت ازاینم بدتر میشه

اول میگه نمیخام سقط کنم اسی بعدا میگه خرج مخارج از این داستانا خب بکن دیگه چرا تاپیک میزنی حاله مارم میگیری

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارسالشه و طیف خفیف

نمیدونم چی بگم

اینجا جاش نیست

یه عده متعصب میریزن سرم

ولی بچت بخواد بره مدرسه مشکلاتت تازت شروع میشه من خودم این مراحل رو رفتم کسانی که این مشکل رو نداشتن اصلا درک نمیکنن

الان میگن تو دلش رو خالی نکن، خدا بزرگه

ولی باید واقعیت رو قبول کرد به ریسکش نمی ارزه

عزیزم بیشتر مردا همینن بخدا داری ظلم میکنی از اه مظلوم که توی شکمته بترس توبه کن هرچی خدا خواست اونو ...

اصلا خوندی میگه بچه قبلیش مشکل اوتیسم داره

امکان اینکه دومی هم این مشکل رو پیدا کنه هست

به ریسکش نمی ارزه

سختیها و خرج و مشکلات کودک اوتیستیک رو میدونی؟ درک میکنی؟

دروغ دروغه مصلحتی نداره که بعدم شوهرش یعنی نمیفهمه که دروغ گفته مگه بارداری رو میشه پنهان کرد میگه ه ...

تو دیگه هندیش کردی من االانو میگم ان تی که بره شاید این بچم مشکل داشت بگن سقط کنه دکتر تو حرفای من فقط خطه اخرش خوندی 

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

اصلا خوندی میگه بچه قبلیش مشکل اوتیسم دارهامکان اینکه دومی هم این مشکل رو پیدا کنه هستبه ریسکش نمی ا ...

دکترای الان نمیذارن بچه اوتیسم دنیا بیارن سقط میکنن کلا بچه ای که مشکل داشته باشه نه تنها اوتیسم با ازمایش معلوم میشه 

اصلا خوندی میگه بچه قبلیش مشکل اوتیسم دارهامکان اینکه دومی هم این مشکل رو پیدا کنه هستبه ریسکش نمی ا ...

شما میدونی داری همدست توی یه قتل میشی اصلا تو بگو بچه بدون دست پا فلج علیل اون زنده هست حق نداره کسی جونشو بگیره جز خدا

به فکر اینکه گناهه و ... نباش شوهرت نخواد همه مسئولیت می افته گردن تو و اون بچه هم هیچ وقت حمایت پدر ...

سالم باشه شوهرم حرفی نداره. از مریض بودنش میترسه

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

اوتیسم توی بارداری معلوم نمیشه

خیر حتی بعد 2سالگی میزنه بیرون

پدر و ماپر باید تجربه و اطلاعات کافی داشته باشن که قبل 2سال بتونن بفهمن

یه سری غلبالگری کشورهای پیشرفته تو 1سال و نیمگی بچه برای تسشخیص اوتیسم انجام میدن که اگر جزو طیف 2،3 باشه تشخیص میگیرن آسپرگرها و خفیفها تشخیصشون سخته یا تشخیص نمیگیرن

2790
2778
2791
2779
2792