2777
2789
عنوان

منو همسرم تازه ازدواج کردیم

463 بازدید | 15 پست

منو همسرم به تازگی حدود ۶ ماهه که ازدواج کردیم، حس میکنم همسرم اصلا حسی به من نداره میره بیرون تا شب نمیاد نه جواب تلفن میده نه زنگ با دوستاشه با شماره های ناشناس صحبت میکنه.. نمیدونم واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی با شماره های ناشناس صحبت میکنه؟

این مسئولیت پذیر نیست

در دوران اشنایی و عقد علائم و رفتار خاصی ازش ندیدی؟

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

نکنه تو هم مثل نیکی سمیعی هستی اومدی سر کارمون بزاری؟🤔

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

یعنی بیست دقیقه پیش عضو شدی و همچین تاپیک هم زدی!!

عزیزم تاپیک جن. سی که نیست. خب برای مشکلش عضوشده لابد

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

ای بابا چقدر کاربری جدید کاربری جدید می کنید

من خودم یادم میاد یه مرتبه یک مشکل خیلی بدی برام پیش اومده بود

اونموقع ها حذف تاپیک هم خیلی زمان بر بود

دلمم نمی خواست با این کاربری بپرسم یه کاربری جدید درست کردم

تاپیک زدم داشتم خون گریه می کردم انقد حالم بد بود بعد یه عده هی می گفتن تو چرا کاربریت جدیده فلانه

بابا موضوع رو نگاه کنید چه دلیلی داره برا همچین سوالی کاربری جدید بزنه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

چقدر زود قضاوت می کنید بزارید اگه حرف ناجور زد

بعد بگید تازه عضو شدی و فلان ..

مگه هر کی عضو میشه فورا تاپیک میزنه یعنی مورد داره ؟

بنده خدا عضو شده که مشکلشو بگه خب 😒

باید حتما یک سال از عضویت بگذره تا بعدش تاپیک بزنه و بهش حمله نکنید 😒