2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاهبردارن عزیزم‌،، همین الان هم منو بلاک کرد 

خواهشااااااا به هیچکدوم از این کارای آنلاین اعتماد نکن … 

اولش باید ۱۶۹ تومن پرداخت کنی … بعد که پرداخت میکنی با کلی معطلی واست چند تا لینک کانال میفرستن … مثلا لینک اول کاره تایپ… بعد تو مثلا میخوای کاره تایپ انجام بدی ،، باید دوباره اول ۸۰/۹۰ هزارتومن پول پرداخت کنی تا فایل برات باز شه 

یعنی به جای اینکه کار انجام بدی پول بگیری خودت هی باید پول پرداخت کنی تازه ایا آخرش بپسندن کارتو یا نپسندن و کلا پولت دود شه بره هوا … کلا ۱۰ نفر از این تعداد انتخاب میکنن به حسابشون پول واریز میکنن ،، که احتمالا اون ۱۰ نفر هم از خودشونه … 

بعدم من متاسفانه بعد از اینکه پول پرداخت کردم نظراتو دیدم و دیر فهمیدم که مردم هم ناراضی بودن …. وقتی هم براشون عکس پیام های مردم رو فرستادم … گفتن این پیام ها دروغه و یک شرکت دیگه داره با اسم ما کلاهبرداری میکنه . 

که اینم دروغ گفتن خاک بر سرشون . 

و اینکه نماد پلیس فتا و اینماد و این کوفت و زهرمار که دارن هم دروغه 

خلاصه حواستون باشه . 

#‍ شرکت سوین ورک کلاهبرداری … 

ایدی های :@ poshtibanis 

@Poshtibanitt

حواستون باشه دوستان . 

کلاهبردارن عزیزم‌،، همین الان هم منو بلاک کرد خواهشااااااا به هیچکدوم از این کارای آنلاین اعتماد نکن ...

من خودم از طریق سایت دیوار آشنا شدم … 

کاش آشنا نمیشدم‌، پول بابای بدبختم از بین رفت . 

بی همه چیزای حروم خور اخرشم برگشتن به من گفتن تو حروم خوری نه ما ! 

من خودم از طریق سایت دیوار آشنا شدم … کاش آشنا نمیشدم‌، پول بابای بدبختم از بین رفت . بی همه چیزای ح ...

اخه من میخوام بدونم کی حاضره ۱۷۰ هزارتومن بده و بعدش هم بازم واسه هر شغلیش ۸۰ تومن بده تا بتونه کار کنه و اخرش ممکنه به گفته ی خودشون به دلایلی پول به حسابتون واریز نشه و بعدا حساب کنیم باهاتون 👍

خب این کار اسمش چیه ؟ زرنگی از نوع بی شرفی 

من خودم از طریق سایت دیوار آشنا شدم … کاش آشنا نمیشدم‌، پول بابای بدبختم از بین رفت . بی همه چیزای ح ...

اینم پیامی که فرستاد و بعد بلاک کرد ، تا قبلش داشت میگفت من از ۱۶۹ تومن ۸۰ تومن پولتو بر میگردونم ، بعدم زد زیرشو گفت به من ربطی نداره ، و بعد هم این پیام و بعد بلاک 

من ثبت نام کردم راضیم برای گویندگی و پشتیبانی حقوقمو روزانه میدن راضیم فعلاولی خب باید کارت درست باش ...

ببخشید عزیزم شما کی ثبت نام کردید؟من واقعا دنبال درآمد هستم گرچه کم باشه اما بازم خوبه،شما اولین نفری هستی که خوب گفتی

یکم بیشتر ازشون میگی؟برای گرفتن پروژه باید پول دوباره پرداخت کنی؟

عزیزم بیا بگو واقعا اوکیه این کار؟

همش کلاهبرداریه الکی فقط به بهونه های مختلف پول میگیرن

اولشم اگر میگن‌بهتون این فقط پول ثبت نامه بعدش دیگه هیچ پولی نمیخواد بدی چرته

هر کی هم دیدین داره خوبشونو میگه از خودشونه همینایی که جذب نیرو میکنن یه مشت دروغ حروم خورن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز