2821
2789
من خودم از طریق سایت دیوار آشنا شدم … کاش آشنا نمیشدم‌، پول بابای بدبختم از بین رفت . بی همه چیزای ح ...

منم بعد ثبت نام اومدم اینجارو دیدم پیام دادم گفتم پولمو برگردونین فقط فحش داد، کسی پایه هست شکایت کنیم ازشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام برم پلیس فتا شکایت کنم تا حداقل دیگه سر کسی کلاه نره، پول ما رو ک خوردن تموم شد رفت

اره باید شکایت کرد تا جمع بشه. انقدر هزینه داره شکایت کسی انجام نمیده

چی شد این شرکت کلاهبرداره یا نهکسی چیزی می دونه بگه

سلام برای ثبت نام باید 209000واریز کنی. بعدمیگن فاکتورت تایید نیست چد روز علافی. بعد برای انجام هرکار مبالغ مختلف میگیرن. به گفته شرکت در صورت انصراف وجه عودت باید داده شود که نشد.پیام ها جواب داده نمیشه. برای هر کار پول دریافت میشه که موقع ثبت نام گفته میشه غیر پول ثبت نام پولی نمیگیریم.کار تایپ که تحویل میشه حذفش میکنن ومیگن شما به موقع کار رو تحویل ندادی دستمزد نداری.اگه شامل دستمزد نشین میگن فایل جبرانی داده میشه که نمیشه.موقع ثبت نام میگن حقوق ثابت 10میلیون داری که دروغه.میگن اینترنت هدیه میدن که نمیدن.کلاهبرداریه تحقیق کنید . مصطفی قربانی مشهد(آیدی تلگرامmostafa4325جهت مشورت)

کلاهبردارن عزیزم‌،، همین الان هم منو بلاک کرد خواهشااااااا به هیچکدوم از این کارای آنلاین اعتماد نکن ...

سلام برای ثبت نام باید 209000واریز کنی. بعدمیگن فاکتورت تایید نیست چد روز علافی. بعد برای انجام هرکار مبالغ مختلف میگیرن. به گفته شرکت در صورت انصراف وجه عودت باید داده شود که نشد.پیام ها جواب داده نمیشه. برای هر کار پول دریافت میشه که موقع ثبت نام گفته میشه غیر پول ثبت نام پولی نمیگیریم.کار تایپ که تحویل میشه حذفش میکنن ومیگن شما به موقع کار رو تحویل ندادی دستمزد نداری.اگه شامل دستمزد نشین میگن فایل جبرانی داده میشه که نمیشه.موقع ثبت نام میگن حقوق ثابت 10میلیون داری که دروغه.میگن اینترنت هدیه میدن که نمیدن.کلاهبرداریه تحقیق کنید . مصطفی قربانی مشهد(آیدی تلگرامmostafa4325جهت مشورت)

من میخوام برم پلیس فتا شکایت کنم تا حداقل دیگه سر کسی کلاه نره، پول ما رو ک خوردن تموم شد رفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز