2777
2789
عنوان

اونایی که عشق ابدی میبینید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 73 پست
بعد بچه ها دیدین ماهرخ میگه میلاد دوست دختر داشته قبلش بعد با من اومده تو رابطه برای همین من کات کزد ...

بعد از برنامه این موضوع رو فهمیده، توی برنامه که نمیدونست

ترانه هم دوست پسر داشته و رفته توی برنامه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طناز حمله می‌کنه میخاد ترانه رو بزنه

اره دیگه میخوام ببینم چی میشه که به این حد رسیده😂

سیاوشم بهش میگه خفه شو

البته سیاوش گفت اگه فیلمش دربیاد و ترانه میکروفون رو برداشته باشه من جلوش درمیام و حسابشو میرسم

پس یا جریان میکروفون معلوم میشه یا ترانه یکاری جدید میکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ولی الهه حیفه واسه این برنامه کاش سریع حذف بشه ولی اگه فرشاد میموند بهم میومدن

بنظر من الهه هم هنوز شخصیت واقعیشو ندیدیم

البته سنشم کمه 

کلا از امیرحسین و شاهین و علی خیییلی بدم میادسیاوش هم نچسبهفقط فرشاد خوب بودمیلاد هم از چشمم افتاددک ...

شاهین کلا نگارو میخواد ولی چون با طنازه نمیتونه کاری کنه، به تیک زدن باهاش راضیه😁

امیرحسین که کلا بیخوده

علی هم حرفی برا گفتن نداره

من سیاوش خوشم میاد

میلادم بد نیس

دخترا هم هیچکدوم😂

در کل هیچکدوم ثبات شخصیتی ندارن و روانشناس لازمن

در کل اینا در روز ۱۵ ساعت ضبط دارن، هر روزشون ۳ قسمت برنامه میشه، هر گوشه ی خونه هم دو تا و چندتانشستن حرف میزنن، پلان های زیادی ضبط میشه، خود کارگردان و تدوین یه سری ها رو حذف میکنن، ما اتفاقات کامل برنامه رو نمیدونیم چیه

خود اتفاقات سناریو نداره  ولی توی تدوین باهاشون سناریو میسازن و هرجوری بخوان بهمون نشون میدن