2777
2789
عنوان

اونایی که عشق ابدی میبینید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 73 پست
بنظر من یچیزی هست که ۱۰ نفر میگن ترانه دنبال حاشیه ست و ادم درستی نیستتوی پیجشون هم میگن ترانه پشت ص ...

ترانه رو شاید ولی نگار واقعا باشخصیته....

اما طناز خیلی بد حرف میزنه و سلیطه اس

کاربری چهارمه خیرسرم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من یچیزی هست که ۱۰ نفر میگن ترانه دنبال حاشیه ست و ادم درستی نیستتوی پیجشون هم میگن ترانه پشت ص ...

اکثرا چون پشت همن و تیم شدن اینحوری میکنن 

چرا رفتار اونایی که جلوی صحنه هستنو جدی نمیگیرن گیر دادن به پشت صحنه؟

کلا تیم شدن  دنبال خراب کردن رابطه هان یه مدت که ترانه کات کرد با علی کاری بهش نداشتن تا وقتی با مهبد رفت الانم دقت کردی دیگه کاری به نگار ندارن چون سینگله 

بعد قسمت امشب درست نشنیدم ولی فک کنم یکیشون گفت باید مهبدو روشن کنیم یه همچین چیزی ، کاری که با فرشادم کردن میگفتن دلسوزتیم ولی بعدش خودشون حذفش کردن 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اکثرا چون پشت همن و تیم شدن اینحوری میکنن چرا رفتار اونایی که جلوی صحنه هستنو جدی نمیگیرن گیر دادن ب ...

وای آفرین

من موندم چرا کسی به شاهین و طناز

یا امیر و سودا کاری نداره

کاربری چهارمه خیرسرم🥲

ترانه رو شاید ولی نگار واقعا باشخصیته....اما طناز خیلی بد حرف میزنه و سلیطه اس

ماهرخ دیدی کلا زبونش واسه ترانه میچرخه بهش گفت سلیطه واقعا دخترا ی ذره پشت هم نیستن بجز نگار و زهرا

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ترانه رو شاید ولی نگار واقعا باشخصیته....اما طناز خیلی بد حرف میزنه و سلیطه اس

قسمتای اول یادت نیس نگار چقدر دنبال همه ی پسرا بود، دکتر که اومد چقدر هول بازی دراورد

خود نگارم امشب گفت من بیرون از اینجا فوش میدم و حرفای بد میزنم ولی اینجا رعایت میکنم

وقتی هم ترانه اومده بود خیلی باهم بد حرف زدن و کنتاکت داشتن

بنظر من نگار شخصیت رو مخی داره و افریطه ست، ولی افریطه گری ش به پای ترانه نمیرسه😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch