2777
2789
عنوان

اونایی که عشق ابدی میبینید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بزنه که واقعا خییلی بیشعوره

بلند شد داد زد سرش فوش داد بعد ترانه گفت به هیچ جام نیستی برداشت زد تو صورتش طناز بعدش اومد بزنه که شاهین گرفتش بردش بیرون

سیاوش گفت یکاری می‌کنم ترانه با گریه از اینجا بره 

پریسا هم اول آروم بود بنظر مناما الان خیییلی بد حرف میزنه و حسوده

در کل که همشون حسودن، ولی درمورد نگار و پریسا من حق رو به پریسا میدم

از اولش نگار در مورد پریسا حسادت کرد و فرشادو کشید و نمیزاشت با پریسا حرف بزنه

بعد از اونطرف خودش میرفت با شاهین حرف میزد و با امیرحسین و سیاوش

کلا نگار فرشادو نادیده میگرفت و همه ش باهاش دعوا میکرد و بد حرف میزد، بعدم میگه فرشاد توجه نمیکرد

نگار خیلی دروغگو و دوروعه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بلند شد داد زد سرش فوش داد بعد ترانه گفت به هیچ جام نیستی برداشت زد تو صورتش طناز بعدش اومد بزنه که ...

حتما یکاری کرده که همه اینجوری شاکی هستن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
حتما یکاری کرده که همه اینجوری شاکی هستن

با طناز فک کنم دعواش شه

میکروفن حس می‌کنم پیکسی برداشته حاشیه درست کنه برای خودش بعد یچیزی همه یدفعه ریخته بودن رو نگار دیدن نگار قوی تر و با سیاست تر تز این حرفاس نمیتونن بیرونش کنن رابطه اش بهم زدن فرشاد انداختن بیرون

الانم دارن رابطه ترانه مهبد بهم میزنن یکیشو میندازن بیرون  احتمالا 

با طناز فک کنم دعواش شهمیکروفن حس می‌کنم پیکسی برداشته حاشیه درست کنه برای خودش بعد یچیزی همه یدفعه ...

من بعید میدونم کار پریسا باشه

من طرف سیاوش و طناز اینا هستم😂

نگار واقعا کارشو خوب بلده، هم زهرا رو خر کرده و پادوی خودش، هم با ترانه که کپی خودشه دوسته

نگار تا دید کاپل نیس رفت چسبید به دکتر ، بعدم چسبید به زهرا که مخشو بزنه میخوام بشناسمت و بردش بالا

نگار کارشو خوب بلده😐😂

زهرا ازش میترسه

من بعید میدونم کار پریسا باشهمن طرف سیاوش و طناز اینا هستم😂نگار واقعا کارشو خوب بلده، هم زهرا رو خر ...

نگار قبول دارم با سیاست کارش پیش میبره خودش قسمت اول گفت خوب بلده بازی کنه با سیاست

ولی طناز اینا هم خودشون خیلی خوب پاک مقدس میدونن بدم میاد از اینحور آدما ترانه که اومد حاشیه درس کنه بره دید نمیتونه بره زهرا که آنقدر آروم همه روش سوار شدن 

نگار قبول دارم با سیاست کارش پیش میبره خودش قسمت اول گفت خوب بلده بازی کنه با سیاستولی طناز اینا هم ...

اتفاقا نگار زیادم سیاست نداره  اینکه پاشد برا پژمان چای ریخت و فا‌ل قهوه گرفت و به زهرا گف بیا عقب تکیه بده تا توی دید پژمان باشه سیاست نیس، دست و پاشو گم کرده بود

با چشماش و رفتارش لوندی میکنه که توجه پسرا رو جلب کنه

ترانه شخصیتی نداره که بتونه اروم بشینه، سیاوش خوب شناختتش

سیا گفت حالا که میخوای بی حاشیه باشی باشه کسی بهت کاری نداره، ولی نمیتونه اروم بمونه ، توی قسمت بعد مشخص میشه😁

بنظرم طناز با اینکه سنش از همه کمتره بیشتر ادم شناسه، درسته رفتارش درست و کامل نیس که طبیعیه سنش کمه

نگار قبول دارم با سیاست کارش پیش میبره خودش قسمت اول گفت خوب بلده بازی کنه با سیاستولی طناز اینا هم ...

میدونی درکل اینجوریه که وقتی از کسی خوشمون بیاد رفتارهای بدشو نمیبینیم یا میگیم هرکسی اشتباهاتی داره، و حتی بدیاشو میزاریم پای رفتار بقیه نسبت بهش

ولی اگه بدمون بیاد همه ش روی مخه و رفتارهای بدشو دو چندان میبینیم و خوبیاشو نمیبینم، حتی دفاع از خودشم باشه میگیم نه اشتباه میکنه

الانم همینه، یکی از طناز بدش بیاد فقط میکوبونه، یکی از نگار خوشش بیاد بدیاشو که کم هم نبوده نمیبینه

نگار سر حرف امیرحسین هم که گفت فرشاد با ادم اشتباهی بود گلی عصبانی شد و رفت به امیرحسین فوش داد و کولی بازی دراورد

درصورتی که حرف بدی نزد، گفت برای هم نبودید

اره دیگه میخوام ببینم چی میشه که به این حد رسیده😂سیاوشم بهش میگه خفه شوالبته سیاوش گفت اگه فیلمش در ...

ک قسمت جدید هم اومد مشخص شد نه ترانه میکروفونو برداشت ن کار جدید کرده بود فقط سیاه پشم جوگیر شده بود بیخودی دختررو زد

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
میدونی درکل اینجوریه که وقتی از کسی خوشمون بیاد رفتارهای بدشو نمیبینیم یا میگیم هرکسی اشتباهاتی داره ...

کاری ب نگار ندارم ک اول چقدر پیکمی بود الان نشسته سرجاش ولی خدایی حرف امیرحسین اتفاقا بد بود قرار نیس حرفایی ک حرصتو درمیارن همیشه فش و بدوبیراه باشن نگار حق داشت عصبی بشه چون امیر گفت سر ادم اشتباه از بازی حذف شد تازه درصورتیکه خودشون باعث حذف فرشاد شدن و هدفشون همین بود فقط  خواست بااون حرفش شونه خالی کنه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
اتفاقا نگار زیادم سیاست نداره اینکه پاشد برا پژمان چای ریخت و فا‌ل قهوه گرفت و به زهرا گف بیا عقب ت ...

وای تو اون جمع از همه بی ادب تر ک همین طناز هست همش هم میزارن ب پای سن کمش والا بیست وسه سال اصلا سن کمی نیس انقدر رفتارای بچه گانه داره انگار تو ذهن همه رفته این ۱۶سالشه میگن بچس 

اگه ب فش دادن باشه ک ترانه فش داد طنازم این قسمت همش قورباغه جاش حرف زد بعد ب خودش اجازه میده فضولی کنه تو رابطه دیگران بره بالا منبر بقیه رو نصیحت کنه درصورتیکه بقیه بهش چیزی بگن پاچه میگیره جدای از اون خیلی زن ستیزهست فکر کن میگه شاهین هیزبازی میکنه فدای سرش مرده دیگه شیطنت داره😶😶😶یعنی مامان بزرگ من پنجاه سال پیش ک انقدر طرز فکرا داغون بود  همچین طرز تفکری نسبت ب بابابزرگم نداشت فقط میشه گفت ظاهر این نسل بروز شده باطن اصلا عوض نشده واقعا تاسف داره