2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام به همشون

میخوام بگن ما خیلی حالیمونه...باز اینایی ک بچه ندارن خودشون ولی میان نظرات متنوعی در مورد تربیت بچه میدن هوووف دلم میخواد جرواجرشون کنم....خب تا تو موقعیت نباشی نمیتونی تصمیم بگیری و نظر بدی.....و بخدا خیلی از حرفاس روانشناسا اشتباهه....باعث شده بچه ها اصلا تحمل نه شنیدن نداشته باشن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
با احترام به همشونمیخوام بگن ما خیلی حالیمونه...باز اینایی ک بچه ندارن خودشون ولی میان نظرات متنوعی ...

ولی منم به علم روانشناسی خیلی علاقه دارم .اتفاقا خوبه فکر میکنن حالیشونه اعتماد بنفسشون بالا میره

دیگه از من گذشت . ۳۴ سالمه .

ولی منم به علم روانشناسی خیلی علاقه دارم .اتفاقا خوبه فکر میکنن حالیشونه اعتماد بنفسشون بالا میره دی ...

اعتماددبه نفس خوبه نه تا اون حد زیاد...که فکر میکنن همه چی ک خودشون مگین درسته بقیه آدما هیچی نمیفهمن....به نظر من هر مدر و مادری خودش برای تربیت و مشکل بچه خودش بهترین روانشناسه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
گاها بفکر میفتم بخونم اما خب تمرکزم خیلی کم شده مثل ۱۸ سالگیم نیست

من ۱۸سالگیم قبدل شدم ولی نرفتم نمیدونم چرا اصلا خوشم نمیاد برعکس شما