2777
2789
عنوان

گواهینامه میخوام بگیرممم🥲🥲

174 بازدید | 9 پست

استرس دارم یه مقدار

فعلا کلاساشو دارم میرم

ماشینم ندارم وضع مالیمون خوب نیست زیاد

مامانم ی تک دست دارع بنظرتون بفروشم ی ماشین مدل پایین بگیرم سرویس مدرسه و تاکسی اینا کار کنم؟

یا گناه داره، دیگه هیچی نداریم

میخوام یسال بشینم پشت کنکور. سرکار بهم اجازه نمیدن برم و اگه بخوام بخونم برا کنکور خب وقتم نمیشه دیگه

از اون طرف شرایط اقتصادی خیلی فشار میاره. لاقل خرج خودمو دربیارم واسه یه دست لباسم لنگم

گواهینامه خودش الان با بقیه خرجاش میشه ۱۰ تومن

اتفاقا من خودم همین امروز بار اول آزمون دادم قبول شدم خداروشکررر

ولی تمرین و اینا زیاد داشتم که تونستم قبول شم ،شما اگه ماشین نداری تمرینم نمیتونی بکنی الان که قطعا رد میشی و تا میای قبول شی یه ۱۲ تومن خرجته

الان برچسب به درست کنکورم از الان بخونی قبولی سال بعد برو برا رانندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گواهینامه خودش الان با بقیه خرجاش میشه ۱۰ تومناتفاقا من خودم همین امروز بار اول آزمون دادم قبول شدم ...

کلاساشو ثبت نام کردم دیگه

ایین نامه رو هم بنظرم راحت قبول میشم

ازمون شهری رو شما بار اول قبول شدی؟

گواهینامه خودش الان با بقیه خرجاش میشه ۱۰ تومناتفاقا من خودم همین امروز بار اول آزمون دادم قبول شدم ...

من تمرینی نداشتم همسرم وقتش رو نداشت ولی بار اول قبول شدم مربیم میگفت دست فرمونت عالیه البته الانم نمی تونم رانندگی کنم سال دیگه که پسرم قراره بره مدرسه برام لازمه ماشین کنار تمرین باید استعداد رانندگی رو داشته باشی برادر شوهرم بیشتر از ۲۵ ساله رانندگی میکنه ولی همسرم میگه دست فرمان نداره اصلا

کلاساشو ثبت نام کردم دیگهایین نامه رو هم بنظرم راحت قبول میشم ازمون شهری رو شما بار اول قبول شدی؟

دو قلوهام تابستون شرکت کردن و بار اول شدن.فقط دقت کن.درسته خودم ماشین دارم.ولی حتی اجازه به بوق زدن هم بهشون نداده بودم.طرف هست چند ساله هی رد میشه.به دقت هست و خوب کتاب رو بخون تو اینترنت پی دی اف سوالها رو ذخیره کن.چون ماشین نداری.احتمال فراموش شدن هست.انشاالله ماشین عالی بخرید❤️🌹