ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 عنوان بچه ها چقد فارسی خوندید 930 بازدید | 86 پست من دیگه نمیدونم چیکار کنم😑از ۹۷ تا ۴۰۳ کل نمونه سوالارو کار کردمفک کنم دوباره باید برگردم از اول مرور کنمشما تموم کردید؟ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو 1404/02/29 | 16:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mehrdokht07 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 484 فقط نمونه سوال حل کردی یعنی ؟من ۸تا خوندم خیلی خوب میفهمما فقط حجمش خیلیه
محناتونم عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 8503 من هیچی نخوندم😂البته اینکه اصلا کنکور ندارم هم بی تاثیر نیست
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2407 کم خوندم حسش نیس یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 فقط نمونه سوال حل کردی یعنی ؟من ۸تا خوندم خیلی خوب میفهمما فقط حجمش خیلیه تند تند بخون نمونه سوالارو کار کننه خوندم درس به درس بعدش نمونه سوال از اول کار کردم دیگه عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 خدایی فازت چیه که میای اینطوری بگی بقیه استرس بگیرن... همه دوستام قبول شدن من موندم وگرنه که تو نینی سایت نمیپرسیدم شمام نخوندی تو نینی سایت نگرد که استرس نگیری اگم کنکوری نیستی که حرفی واسه گفتن نمیمونه عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 ۵ درس چون حالم بده چرا🥲منم سال قبل دیر تموم کردم نمرم بد نشد نگران نباش بخون فقط عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
_mehrdokht07 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 484 تند تند بخون نمونه سوالارو کار کننه خوندم درس به درس بعدش نمونه سوال از اول کار کردم دیگه اخه دارم با کتاب و فرمول ۲۰ میرم طول میکشهشعر و روخوانیام گذاشتم واسه اخر بار 🥲
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 اخه دارم با کتاب و فرمول ۲۰ میرم طول میکشهشعر و روخوانیام گذاشتم واسه اخر بار 🥲 شعر که یکیش خیلی راحته اون یکی رو نزار آخر سر یاد نمیگیری از الان هی بخون از روش تا آخر شب حفظ میشی عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 25501 چرا🥲منم سال قبل دیر تموم کردم نمرم بد نشد نگران نباش بخون فقط اره همین کارو میکنم ویروس جدیده گرفتم کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭
عسللللللم عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 8066 من تموم شدمدارم شعر بدم نمونه سوالولی به ابلفضللللیی هیچییی بلد نیستم چون مثل ادم نخوندممم😭😭هشت تا نمونه سوال حل کردم هچییی 🎀🩵✨🌼