ba_hs مدیر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 عنوان بچه ها چقد فارسی خوندید | مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 86 پست من دیگه نمیدونم چیکار کنم😑از ۹۷ تا ۴۰۳ کل نمونه سوالارو کار کردمفک کنم دوباره باید برگردم از اول مرور کنمشما تموم کردید؟ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو 1404/02/29 | 16:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3615 بهت دعوت دادم منم میخام باشم ب منم بگین منم کم خوندم من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
sara_gharib عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 75 منم میخام باشم ب منم بگین منم کم خوندم راستش دوست دارم بخونم ولی واقعا تموم نمیشه تا صبح ،و دلم میخواد شعر حفظی رو هم حفظ کنم ولی وقت نمیشه اصلا
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3615 راستش دوست دارم بخونم ولی واقعا تموم نمیشه تا صبح ،و دلم میخواد شعر حفظی رو هم حفظ کنم ولی وقت نمیشه ... من مشکلم اینه اصلا و ابدا نمیتونم شب تا صبح بیدار بمونم اصلا اصلا من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
sara_gharib عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 75 من مشکلم اینه اصلا و ابدا نمیتونم شب تا صبح بیدار بمونم اصلا اصلا منم حداکثر تا ۱ میتونم به زور بیدار بمونم ، راه چاره هم نداریم به نظرت چیکار کنیم از الان
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3615 منم حداکثر تا ۱ میتونم به زور بیدار بمونم ، راه چاره هم نداریم به نظرت چیکار کنیم از الان از اخربخونیم تند تند بدون وسواس فقط حالت مروری ک همشو ی دور کم برسیم بخونیم تو دینی چند میشی؟ من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
sara_gharib عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 75 از اخربخونیم تند تند بدون وسواس فقط حالت مروری ک همشو ی دور کم برسیم بخونیم تو دینی چند میشی؟ راستش دینی مثل فارسی نمیشد با روخوانی درسو بفهمم بنابراین خیلی کم خوندم به امید بالای ۱۰و به امید اینکه دیگه تکرار نمی کنم و برای بقیه امتحانات جبران می کنم ولی مثل اینکه دارم برای بقیه امتحانا هم این روند تکراری ِ نخوندن رو ادامه میدمتو چند میشی دینی رو
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3615 راستش دینی مثل فارسی نمیشد با روخوانی درسو بفهمم بنابراین خیلی کم خوندم به امید بالای ۱۰و به امید ای ... خودم حساب کردم ۱۴میشمبنظرت ترازش چند میشه؟!!!!! دقیقا گفتم بقیه رو ۲۰ میشم دینی نصف کتاب رو هم نخوندم گفتم برا بقیه جبران میکنم اما نخوندم اگ بخونم نمرم خوب میشه این سوزش داره حالا چند میشی دینی؟ من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
sara_gharib عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 75 خودم حساب کردم ۱۴میشمبنظرت ترازش چند میشه؟!!!!! دقیقا گفتم بقیه رو ۲۰ میشم دینی نصف کتاب رو هم نخوند ... دقیقا منم دردم همینه ،اگ بخونم نمرم خوب میشه ولی خوده لامصبم به خودم کمک نمیکنه فک کنم ۱۳ ،۱۴ بشم دینی رو🥲
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3615 دقیقا منم دردم همینه ،اگ بخونم نمرم خوب میشه ولی خوده لامصبم به خودم کمک نمیکنه فک کنم ۱۳ ،۱۴ بشم دی ... تراز دینی مون چند میشه بنظرت؟ من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید
sara_gharib عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 75 تراز دینی مون چند میشه بنظرت؟ من ک فکر کنم دوباره پشت بمونم
اسکارلت_رت عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3615 من ک فکر کنم دوباره پشت بمونم من نمیذارن اخه چرا نمیخونیم بنظرت ترازمون چند میشه ؟ نمیدونی؟ چرا نمیخونیم من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید