2777
2789
عنوان

بچه ها چقد فارسی خوندید

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش دوست دارم بخونم ولی واقعا تموم نمیشه تا صبح ،و دلم میخواد شعر حفظی رو هم حفظ کنم ولی وقت نمیشه ...

من مشکلم اینه اصلا و ابدا نمیتونم شب تا صبح بیدار بمونم 

اصلا اصلا 

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

منم حداکثر تا ۱ میتونم به زور بیدار بمونم ، راه چاره هم نداریم به نظرت چیکار کنیم از الان

از اخربخونیم تند تند بدون وسواس 

فقط حالت مروری ک همشو ی دور کم برسیم بخونیم 

تو دینی چند میشی؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

از اخربخونیم تند تند بدون وسواس فقط حالت مروری ک همشو ی دور کم برسیم بخونیم تو دینی چند میشی؟

راستش دینی مثل فارسی نمیشد با روخوانی درسو بفهمم بنابراین خیلی کم خوندم به امید بالای ۱۰

و به امید اینکه دیگه تکرار نمی کنم  و برای بقیه امتحانات جبران می کنم ولی مثل اینکه دارم برای بقیه امتحانا هم این روند تکراری ِ نخوندن رو ادامه میدم

تو چند میشی دینی رو

راستش دینی مثل فارسی نمیشد با روخوانی درسو بفهمم بنابراین خیلی کم خوندم به امید بالای ۱۰و به امید ای ...

خودم حساب کردم ۱۴میشم

بنظرت ترازش چند میشه؟!!!!! دقیقا گفتم بقیه رو ۲۰ میشم 

دینی نصف کتاب رو هم نخوندم 

گفتم برا بقیه جبران میکنم اما نخوندم 

اگ بخونم نمرم خوب میشه این سوزش داره 

حالا چند میشی دینی؟

خودم حساب کردم ۱۴میشمبنظرت ترازش چند میشه؟!!!!! دقیقا گفتم بقیه رو ۲۰ میشم دینی نصف کتاب رو هم نخوند ...

دقیقا منم دردم همینه ،اگ بخونم نمرم خوب میشه ولی خوده لامصبم به خودم کمک نمیکنه 

فک کنم ۱۳ ،۱۴ بشم دینی رو🥲

دقیقا منم دردم همینه ،اگ بخونم نمرم خوب میشه ولی خوده لامصبم به خودم کمک نمیکنه فک کنم ۱۳ ،۱۴ بشم دی ...

تراز دینی مون چند میشه بنظرت؟

من ک فکر کنم دوباره پشت بمونم

من نمیذارن 

اخه چرا نمیخونیم 

بنظرت ترازمون چند میشه ؟ 

نمیدونی؟ 

چرا نمیخونیم