2821
2789
عنوان

چیکار کنم

43 بازدید | 4 پست

من زنا با محارم یه بار اتفاقی که فکر میکردم اومد تو فکرم و سریع پسش زدم نکه فکر کنم این کارو کنم نه یهو تصویرش ناخودآگاه اومد تو ذهنم و از اون موقع حالم بده همش فک میکنم آدم بدی ام و گناهه و دیگه وسواس شده برام حالم خیلی بدنه همش فک میکنم گناه کردم آدم بدی ام و تا خودمو میزنم به بیخیالی پدمو میبینم یا برادرم یهو یاد اون فکرم میوفتم میگم نکنه من به محارم چش دارم نکنه آدم بدی ام درحالی که خودم میدونم این وسواسه و من آدم بدی نیستم اما دست خودم نیست دوباره حالم بد میشه

آیا کسی عین من بوده ؟ آیا من دارم گناه میکنم و آدم بدی ام و به محارم چش دارم ؟ توروخدا این سوالا رو جواب بدین دارم دیوونه میشم

من این موضوع بالا رو تو تاپیک قبلیم نوشته بودم که وسواس فکری یه البته اولش همش میگفتم نکنه واقعی یه که بعد چند روز حالم بهتر شد و کاملا متوجه شدم که چیزی جز وسواس نیست و همه این افکار الکیه

حالا الان واقعن دست خودم نیس همش یهو برعکس اینو میاد تو ذهنم نکنه محارم بم چش دارن مثلا پدر خودمم میدونم مسخرس و واقعن همش الکیه ولی همش میگم نکنه واقعی باشه و حتا وقتی ام میگم صد درصد الکیه باز افکارش میاد سراغم و مظطربم کرده خیلی حالم بده طوری که از زندگی افتادم و همش رو رفتارهای محارم حساس میشم در حالی که هیچ رفتار خاصی وجود نداره دارم این موضوع رو با مادرم درمیون بزارم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

2823
2791
2779
2792