2777
2789
عنوان

بچه ها چقد فارسی خوندید

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی وقتی فک میکنم جم نمیشه برا چی بخونم

جمع میشه بخون 

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
همه دوستام قبول شدن من موندم وگرنه که تو نینی سایت نمیپرسیدم شمام نخوندی تو نینی سایت نگرد که استرس ...

رشتت چیههه؟

چجوری میتونی هم تک تک درسها رو بخونی هم نمونه سوال حل کنی؟ چحوری میرسی؟ چند ساعت درس میحونی

من دهمم ولی هیچیییی بلد نیستم‌.استرس دارما ولی نشستم سرجام و درس نمیخونمم

۵فصل فیزیک باید بخونم 

اما فقط یک فصل ونیم خوندم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
من هیچی نخوندم😂البته اینکه اصلا کنکور ندارم هم بی تاثیر نیست

😂آرزوی منو داری زندگی میکنی

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
شعر که یکیش خیلی راحته اون یکی رو نزار آخر سر یاد نمیگیری از الان هی بخون از روش تا آخر شب حفظ میشی

اها ممنون روخوانیارو چیکار کنم 

اخه الان میخوام دقیق بخونم طول میکشه اگه سرسری بخونم میتونم تموم کنم ولی فایده نداره اینجوری 

رشتت چیههه؟چجوری میتونی هم تک تک درسها رو بخونی هم نمونه سوال حل کنی؟ چحوری میرسی؟ چند ساعت درس میحو ...

پشت کنکور سال اولم تجربی رشتم

من امسال خیلی خوندم اصلا مقایسه نکن 

حداقل ۱۰ ۱۱ ساعت میخوندم روزی

تو بگذرون این خرداد ماهو بعدش بشین تابستون قشنگ با آرامش اختصاصی هارو با فیلم آموزشی جلو ببر

همه دوستام قبول شدن من موندم وگرنه که تو نینی سایت نمیپرسیدم شمام نخوندی تو نینی سایت نگرد که استرس ...

همینکه قبلا هم هی از دوستات میپرسیدی چقد خوندن نشون میده که توو دوران مهدکودکت گیر کردی و هی میخوای بدونی بقیه چیکار میکنن!

من کنکوریم و نمیام اینجا روز قبل امتحان تاپیک بزنم بچها من سه دور کتاب خوندم و صدتا نمونه سوال حل کردم چون اصلا معنایی نداره این کار...اگه لایک های زیر پستی که ریپلای کردی رو میدیدی میفهمیدی که به چند نفر استرس وارد کردی