2777
2789
عنوان

بچه ها چقد فارسی خوندید

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶ تا میشه؟

درس ۲ ۳ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۷ ۱۸

اینارو یدور بخون اون یکیا طولانین اگه وقت کردی درس ۱۶ لغاتشم نگاه کن

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
پشت کنکور سال اولم تجربی رشتممن امسال خیلی خوندم اصلا مقایسه نکن حداقل ۱۰ ۱۱ ساعت میخوندم روزیتو بگذ ...

من رشنم ریاضی فیزیک و دهم‌هستمم.خیلی سختهه فشاری ک رومه .یکم ک می.خونم خسته میشم.هدفم مشخص نیست‌.فقط دوست دارم یک کاری چیزی  بگیرم .هدف خاصی تو سرم‌نیست و بنظرم دلیل درس نخوندنمم همینه‌.میشه کمکم کنیی و بگی چیکار کنمم؟‌

امروز و فردا و ۵شنبه فزصت دارم ،فیزیک بخونم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
۱۰ انقدرم استرس دارم که نرسم تموم کنم

من سال قبل نزدیکای ۱۰ شب تموم کردم ۱۸.۲۵ شدم

۶ تا دیگه مونده ۲ تا درس آخرم که یه ساعته تموم میشه

نگران نباش میرسونی

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
من سال قبل نزدیکای ۱۰ شب تموم کردم ۱۸.۲۵ شدم۶ تا دیگه مونده ۲ تا درس آخرم که یه ساعته تموم میشهنگران ...

از درس های اخر بیشتر سوال نمیاد؟ 

مثل دینی؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

درس ۲ ۳ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۷ ۱۸اینارو یدور بخون اون یکیا طولانین اگه وقت کردی درس ۱۶ لغاتشم نگاه کن

میشخ بگی تو تابستون دهم ب یاردهم چیکار کنم؟ مشاور بگیرم ؟ رشتم ریاضیعه.و یسوال دیگم اینه ک تست رو از کِی باید شروع کرد

انق قاطی پاطی خوندم نمیدونم چقد مونده ترم اول بیشتر خوندم الان فوکوس کردم رو ترم دوم

ترم دومم تا ۹ شب ۱۰ شب تموم کنی وقت میاری نگران نباش 

از درس های اخر بیشتر سوال نمیاد؟ مثل دینی؟

چرا میاد ولی طولانین 

درس ۲ ۳ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۷ ۱۸اینارو یدور بخون اون یکیا طولانین اگه وقت کردی درس ۱۶ لغاتشم نگاه کن

من تست شروع نکردم تاحالا چندتا عشقی می زدم‌ اگ وقت وحوصلا دلشتم.

اطراقیانم همنههههه ازمهر دارن تست می زنن و قلمچی یا ماز می دن . البتع اونا تجربی ان..

بنظرت عقب افتادم؟ اونا روزلنه ۳۰۰،۴۰۰ تست میزنن .

حس می ننم خیلی ازشون عقبترم 

چون تست شروع نکردم

از درس های اخر بیشتر سوال نمیاد؟ مثل دینی؟

سوالای آخر هر درس خوب بخون