2777
2789
عنوان

❤️‍🩹🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 46 پست

سلام عزیزکم

من خوندم تاپیک قبلیتو   ، از ته ته ته ته اعماق قلبم خیلی برات ناراحت شدم... و البته افتخارم کردم

میدونی دیگه الان قدیم نیست و شجاعت دخترای قهرمانی مثل تو قابل تحسینه ، منو یاد یکی انداختی ،به ی نفر تو باشگاه داشتم چندتا حرکت یاد میدادم ، من ارشدم و اون دختره ام ۲۴ بود تقریبا شایدم ۲۷ یادم نیست

داشتیم حرف میزدیم و میخندیدیم درمورد طناب زدن که من نمیتونم طناب بزنم یهو بحث کشیده شد به ی جایی و یهو قیافش تو هم رفت ، متوجه شدم از اینجا ازدواج کرد تو سن پایین و رفت تهران و به علت مضخرف و خاک بر سر بودن شوهرش با ی نی نی کوچولو طلاق گرفت بازم تو سن پایین همین بیست و خورده ای

یهو بهش گفتم این که خیلی خوبه خودتو نجات دادی و کلی تشویقش کردم و با شوخی گفتم حالا مادر دختری راحتین دیگه شوهرم نداری که اذیت کنه برای خودتون کیف کنید ، سرشو اورد بالا و خیالش راحت شده بودخوشحال خندید ، بعد از اون رفت مادرمو نمیدونم از کجا پیدا کرد مادرم که تو باشگاه بود و باهاش صحبت کرد ، مادرم اومد گفت تو با اینا چیکار میکنی چقدر دوست دارن این دختره میگفت عجب دختری تربیت کردین دخترتون خیلی مهربون و فهمیدست و کلییی تعریف و بلاخره فهمیدم که اطرافیانش بهش فشار میوردن بخاطر طلاقی که گرفته بود خلاصه اینکه روح شما دخترایی که انقدر با اراده این شجاع هست و جامعه به داشتن شما افتخار میکنه هیچوقت خجالت نکشید از اینکه خودتون از ی جهنم دره نجات دادید

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تاپیک آخرت قفل بوددر مورد بچه سعی کن صدقه بدی و استغفار و توبه کنی...خدا خودش از دلت خبر داره. ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

بهم درخواست بده عکس بفرستم بگم بهت

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید
سلام عزیزکممن خوندم تاپیک قبلیتو ، از ته ته ته ته اعماق قلبم خیلی برات ناراحت شدم... و البته افتخا ...

سلام عزیزم

قربون محبتت ❤️ماشالله به شعورت

متاسفانه همه مثل شما فکر نمیکنن خیلی قضاوت شدم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید

سلام اسی جون

خاستم بگم از قضاوت بچه ها در مورد سقط و اینا ناراحت نشو ک دوباره عذاب وجدان بگیری تو بهترین کارو کردی از اون مرد پدر در نمیومد واسه اون بچه بهترین کارو در حقش کردی .خدا هم خودش می‌دونه پس میببخشه.

و واقعنم قوی بودی ک تونستی طلاق بگیری و از اون زندگی بیای بیرون دختر قشنگ. خیلیا جربزه همین کارم ندارن و فقط میسوزن و میسازن ولی تو سعی کردی دوباره زندگیتو شروع کنی ♥️♥️♥️🫂✨

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

سلام اسی جونخاستم بگم از قضاوت بچه ها در مورد سقط و اینا ناراحت نشو ک دوباره عذاب وجدان بگیری تو بهت ...

سلام عزیزم ❤️❤️مرسی از محبتت😘🫂

بیشتر ببینید

سلام خوبی عزیزم ببخشید من تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم خیلی بخدا .. 

چقد زندگیت خوب بود چیشد ک اینجوری شد 

من همیشه می گفتم شوهرم بهم خیانت بکنه من اتو داشته باشم کارامو پیش ببرم 

ولی وافعا سخت  نه تنها شما همه میگن اصلا فکرشم نکن شوهر من تو این یازده سال زندگی هیچی ازش ندیدم هیچی بشدتم .وابسته من نمیدونم خوشی زده زیر دلم 

سلام خوبی عزیزم ببخشید من تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم خیلی بخدا .. چقد زندگیت خوب بود چیشد ک اینج ...

سلام عزیزم ببخشید نمی‌خواستم ناراحتت کنم

واقعا خودم هنوز تو شوکم😅

قدرشو بدون مرد متعهد و وفادار کم پیدا میشه دیگه 

مخصوصا که یازده سال چیزی ازش ندیدی

بهترینها رقم بخوره برات ❤️

بیشتر ببینید

عزیزم؟ از خدای مهربون برای شما بهترینـهارو طلب میکنم و میخوام تحسین کنم قوی بودن تا اینجا رو. ولی اومدم که پیشنهاد کنم و بگم: برای سلامتی روح ارزشمندت و در نهایت زنـدگی بهتـر عالیتـر

معجز_شُکرگزاری#  یادت نـره  🌱🤍✨  در کَست باکس معجزه ی شکرگزاری در۲۸روز  اثر راندا بِرن  یک نمونه ی عالی و نجات بخش فوق العاده✅ ﴿داشته هات رو بنویس و شکرکن    خواسته هات رو بطلب و پیشاپیش شکرگزارباش؛ قول میدم اتفاقات فوق العاده ای شروع به رخ دادن میکنند.بستگی به همّت خودت داره﴾

✅چهار اثر فلورانس اِسکاول شین  .   فوق العاده2💫

سپردمـت دست خـدای مهـربـون💖✨

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

بیشتر ببینید

گلم فهمیدم کی هستی جدا شدی؟

معلومه طرف هوله اون یلیطه ولش کرده حالا یاددتو افتاده

خانواده و فامیل درمورد بچه میدونن؟

جابی نگو برا ایندت بد میشه

راستی گقتی یه کلیپ فرستاده بودن 

میخوام برام بفرست من منظورو میفهمم

یه سوال عزیزم 

به بقیه علت طلاقتو چی گفتی

من تحسینت میکنم واسه این انتخاب ولی کاش همه میفهمیدن دلیلشو

تا شاید دست عبرتی بشه واسه مردا چ اینکه شهامتی بشه واسه زنها

تو هم گذشته رو فراموش کن خودتو مشغول کن که فرصت فکر کردن نداشته باشی ان شاءالله خدا به دلت آرامش بده

عزیزم بمیرم برای دلت می‌دونم تو دلت چی میگذره بچتو از دست دادی زندگی مشترکتو از دست دادی بخاطر خریت و عوضی بازی شوهر سابقت 

منم شرایط تو و داشتن منتهی من سه سال بود ک ازدواج کرده بودم شوهرم خیانتکار شد اما نتونستم از بچم دل بکنم سقطش کنم 🥲💔 الانم دخترم دو سالو و نیمه اما خب شوهرم هیچوقت آدم نشد و بدتر شده دلم خونه 

تو کار خوبی کردی غصه نخور قربونت برم 🥲🥲