2777
2789
عنوان

❤️‍🩹🖼️

2351 بازدید | 46 پست

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیکاتون رو دیدم و چقدر افتخار کردم بهتون عزیزم 🤍

میدونم چقدر درد داره این تجربه 

ولی شما نمونه بارز یک دختر شجاع و مقتدر هستی✨

از این به بعد مستقل شو و بهترین نسخه خودت رو بساز

امیدوارم حسرت رو توی چشماش ببینی 🤝🏽

ببین اسی اگه دروغ گفته باشی و این همه ادم رو توی تاپیکت به جون هم انداخته باشی یه روزی بد جوابشو پس میدی

خیلی تاپیکات با هم تناقض داره. هرکسی یه نگاه ریزی هم بندازه متوجه میشه . گفته بودی بارداری و رفته بودی دکتر پوست . دکتر واسه جوشات قرص راکوتان تجویز کرده.مگه میشه دکتر ازت نپرسه بارداری یا نه. دکتر وقتی میخواد راکوتان تجویز کنه اولش با مراجعه کننده اتمام حجت میکنه که تا چند سااال حق باردار شدن نداره. اون وقت از شما یادش رفته بپرسه؟؟؟

۲ روز بعد از به قول خودت خیانت دیدن بچتو سقط کردی. به همین سرعت؟؟

۲۰ روز بعد از خیانت دیدن طلاقتم گرفتی. حتی با وجود داشتن حق طلاق پروسه ی طلاق بخاطر مشاوره های قبل طلاق حداقل ۳ ماه طول میکشه. اصلا ۳ ماه نه. شما بگو یک ماه

اخه ۲۰ روز؟؟

کجا همچین چیزی هست

و خیلی موارد دیگه که توی تاپیکات تناقضه 

لطفا یا جواب سوالات من رو بده 

یا تاپیکت رو طبق معمول قفل نکن که بقیه بتونن جواب سوالاتم رو بدن

تا امروزم  هیییچ تاپیک خیانتی باز نکرده بودم که بخونم. 

شمارو خیلی وقته توی سایت میبینم و همیشه واسه من جای سوال بودین

امشب که بخاطر تاپیک شما این دوستان اینجوری با هم رفتار کردن و به جون هم افتادن واسم مهم شد که جواب سوالامو بگیرم . لطفا پاسخگو باش

ببین اسی اگه دروغ گفته باشی و این همه ادم رو توی تاپیکت به جون هم انداخته باشی یه روزی بد جوابشو پس ...

سلام عزیزم 

دروغ بگم چی بهم میرسه؟

جایزه تعلق میگیره؟نه واقعا

در مورد قرص بگم که من گفتم رفتم دکتر ولی حضوری نرفتم آنلاین وقت گرفتم بهم درخواست بده عکس نسخه و تاریخ و برات بفرستم اسمشم بهت بگم بخدا اصلا حتی نپرسید مجردی یا متاهل یه نسخه فرستاد سریع گفت سه تومن واریز کن می‌فرستیم برات که توش راکوتان هم بود و خیلی داروهای دست‌ساز دیگه 

من تو دوران عقد هم خیانت دیدم،برا همین اینسری خیلی زود تصمیم گرفتم چون اگه قرار بود جبران کنه و درست بشه دوباره اشتباهشو تکرار نمیکرد

من واقعا نمیدونم کجاش براتون عجیبه 

در مورد قفل کردن تاپیک هم الان عکس میزارم براتون بخاطر بحث بین کاربرها خود نی نی یار قفل میکنن

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید
ببین اسی اگه دروغ گفته باشی و این همه ادم رو توی تاپیکت به جون هم انداخته باشی یه روزی بد جوابشو پس ...

عکس

بیشتر ببینید
سلام عزیزم دروغ بگم چی بهم میرسه؟جایزه تعلق میگیره؟نه واقعادر مورد قرص بگم که من گفتم رفتم دکتر ولی ...

من دعا میکنم که همه ی اینایی که نوشتی دروغ باشه و همچین بلایی سر کسی نیومده باشه

ولی اینو خودت بدون که اگه دروغ باشه و با احساسات این همه آدم بازی کرده باشی روزگار و کائنات چنان میچرخن که هرچی که دروغ باشه رو برات خدایی نکرده راستش کنن

خدا خودش به همه ی ما رحم کنه 

من دعا میکنم که همه ی اینایی که نوشتی دروغ باشه و همچین بلایی سر کسی نیومده باشهولی اینو خودت بدون ک ...

کاش دروغ بود واقعاً 

بیشتر ببینید
تو اون تاپیک میخاستم بگم قفل بود لطفا تو پیام اشاره به سقط نکن سواستفاده نکنه یه وقت.میدونی که قانون ...

خودش باهام بود امضا کرد 

بیشتر ببینید
اسی اسکرین شات کدوم صفحه است من ندیدبم

یدونس صفحه ۵

بیشتر ببینید

عزیزم تاپیک آخرت قفل بود

در مورد بچه سعی کن صدقه بدی و استغفار و توبه کنی...خدا خودش از دلت خبر داره...

ولی چه کار خوبی کردی جونتو خلاص کردی...این آدما درست بشو نیستن یه عمر باید خون دل میخوردی...

برو سمت رشد و پیشرفت خودت 

وقتی یه آدم واقعی پیدا کردی و فهمیدی آدم زندگیه با چشم باز ازدواج کن...

خدا همیشه همه درا رو نمیبنده...

این شعر همیشه ورد زبونمه

او اگر بر تو ببندد همه راهها و گذرها

ره پنهان بنماید که تو آن راه ندانی...

راستی پیج فیک رو چه جوری درست کنم...

میخام باهاش عروسک بفروشم ولی دوست ندارم اطرافیانم بدونن...