2777
2789
عنوان

❤️‍🩹🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 46 پست

شما الکی بیهوده اینقدر خودتون اذیت نکنید و از بلا تکلیفی هم درمیاین یک تصمیم لازم دارین و یک تلاش برای رهایی تون و ارامش بدست بیارین اینجور نا احوال اسیب داره واستون 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

اسی تو اون تاپیک خیلی به من توهین شد

ولی عیب نداره بذار بگن

واقعیت اینه که بچه هایی که سقط میشن خیلی مظلومن

با سقط شدنشون شاید از بهترین زندگی ها محروم شدن

شاید اون بچه دنیا میومد شوهرت سرش به سنگ میخورد

کما اینکه من تو اطرافیانم این موضوع رو دیدم

حالا که گذشته

واقعا من به خاطر خودت گفتم که توبه کنی

چون جای مادرهایی که بچه سقط می کنن اون دنیا خوب نیست

توبه کن و از خدا و بچت طلب بخشش کن

از صمیم قلب برات آرزوی خوشبختی و چندین بار دوباره مادرشدن دارم

امیدوارم سال دیگه تاپیک بزنی با بهترین و وفادارترین مرد دنیا ازدواج کردی و بارداری❤️

عزیز دلم از این رنج و غصه بیرون بیا که نابودت می کنه

برو مشاوره و دوره ی سوگ رو بگذرون

اون زندگی دیگه تموم شد دنیای جدید ان شالله بهتر میشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی جان باید بگم ک درد خیانت هیچ وقت خوب نمیشه ولی ازت ی انسان بزرگ و قویی میسازه من هنوز بعد ۷ سال درد دارم و از شخصیتی ک برام ساخته ناراحتم ولی خیلب کار خوبی کردی  افرین ب اراده و درایتت امیدوارم زندگیت خوب پیش بره در اینده

♾️🖇❤️

سلام قشنگم خوبی عشقم؟❤️

من همیشه تاپیک هات رو میخونم و بهت افتخار میکنم☘️💖

میدونم بهت خیلی سخت گذشته و هیکش نمیتونه حالت رو درک بکنه و میدونم که خیلی بهت قضاوت شده🪷

ولی من بهت افتخار میکنم عزیزم🍃

میبوسم روی ماهت رو مهربونم🌾

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

چقد داستانمون شبیه همه منتهی من تو نامزدی دارم جدا میشم خیانت دردی نیست که خوب بشه اما کم رنگ میشه باز خوبه قبول داره خیانت شو برا من نه تنها قبول نکرد بیا و ببین چه نمایشی راه انداختن به همه گفتن مچ منو با یکی گرفتن دارن طلاقم میدن الان تازه مشتاق هم بود طلاقم بده اصلا تلاشی نکرد برگردم الان که قرارع مهریه بده تازه یادشون اففتاده میان پیش بقیه گریه و زاری میکنن 

شما توافقی جدا شدین ؟

عزیزم؟ از خدای مهربون برای شما بهترینـهارو طلب میکنم و میخوام تحسین کنم قوی بودن تا اینجا رو. ولی او ...

سلام عزیزم خیلی ممنون 

لطف کردی ❤️

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید
گلم فهمیدم کی هستی جدا شدی؟معلومه طرف هوله اون یلیطه ولش کرده حالا یاددتو افتادهخانواده و فامیل درمو ...

آره عزیزم

می‌دونن

باشه گلم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید
یه سوال عزیزم به بقیه علت طلاقتو چی گفتیمن تحسینت میکنم واسه این انتخاب ولی کاش همه میفهمیدن دلیلشوت ...

سلام عزیزم

خانواده ها رو در جریان گذاشتم

ممنون عزیزم ❤️❤️

بیشتر ببینید
عزیزم بمیرم برای دلت می‌دونم تو دلت چی میگذره بچتو از دست دادی زندگی مشترکتو از دست دادی بخاطر خریت ...

عزیزدلم خدا نکنه❤️

قربون محبتت

الهی خدا به دلت آرامش بده مهربونم

بیشتر ببینید
اسی جان باید بگم ک درد خیانت هیچ وقت خوب نمیشه ولی ازت ی انسان بزرگ و قویی میسازه من هنوز بعد ۷ سال ...

امیدوارم 

ممنونم عزیزم ❤️

بیشتر ببینید
سلام قشنگم خوبی عشقم؟❤️من همیشه تاپیک هات رو میخونم و بهت افتخار میکنم☘️💖میدونم بهت خیلی سخت گذشته ...

سلام دورت بگردم ،❤️❤️لطف داری به من عزیزدلم 

فدای مهربونیت ❤️

بیشتر ببینید
اسی خیلی واست ناراحت شدم ، شوهرت چندسالش بود که انقد توی خیانت حرفه ای بود ؟؟؟؟؟؟ بهش میخوره بالای ۴ ...

۳۴

بیشتر ببینید
چقد داستانمون شبیه همه منتهی من تو نامزدی دارم جدا میشم خیانت دردی نیست که خوب بشه اما کم رنگ میشه ب ...

خدا به دلت آرامش بده امیدوارم بهترین ها رقم بخوره برات

آره عزیزم 

بیشتر ببینید
سلام دورت بگردم ،❤️❤️لطف داری به من عزیزدلم فدای مهربونیت ❤️

سلام مهربونم خوبی؟🌾

خدانکنه❤️☘️

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید