2789
عنوان

چی کارکنم؟

350 بازدید | 39 پست

منو شوهرم داریم میریم ماه عسل بعد۶ماه زندگی دبی

مادر شوهرم تا فهمید غر زد که گرونه وفلان دیروز زنگ زده بهم میگه دبی خیلی گرونه سمت هیچی نمیشه رفت

الانم شوهرم میگه من بیشتر ۲یا۳تومن نمیتونم بیارم دستم باشه بسه دیگه؟درصورتی که قول داده بود خریدای عیدمو از اونجا بکنه

حس ششم زنانه ام میگه کار مادرشوهرمه حالا خوبه دختر خودش تو سه ماه ۳بار رفته دبی به مامیگه هیچی نخریدم همش توهتل بودیم ولی من بچه نیستم

همش میخواد بگه زیاد خرج میکنی مادر شوهرم دیگع نمیگه یکساله عقد کردین مغازه پسر شده دوتا ۲۰۶اول زندگیتون شده مزدا۳ خونه دارین 

چیکار کنم؟

عصبی شدم به شوهرم گفتم من اصلا هیچی نمیخوام تو دبی برگشتیم ایران دم عید خرید کن برام

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

سلام

من بودم دبی نمیرفتم

ولی خب چرا همینارو به شوهرت نمیگی راحت؟

که مادرشوهرت اینارو گفته ولی دخترش فلان یا بگو حس میکنم تحت تاثیر قرار گرفتی درسته؟

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يني خريد عيدت بيشتر از ٢-٣ميليون ميشه  چغد لاكچري😐😟

واسه شوهرمم میخوایم چیزی بخریما بعد دبی فست فود داره میخوایم بریم لوازم ارایش میخوام بخرم

سلام من بودم دبی نمیرفتم ولی خب چرا همینارو به شوهرت نمیگی راحت؟ که مادرشوهرت اینارو گفته ولی دخت ...

میترسم دعوا نشه؟

واسه شوهرمم میخوایم چیزی بخریما بعد دبی فست فود داره میخوایم بریم لوازم ارایش میخوام بخرم

حالا اينجوري ميگه ٢-٣تومن ميارم باور نكن خودش ميدونه اونجا پول تموم شه ديگه بايد با پاي پياده برگرديد😆

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
۲ ۳ میلیون خرید مگه چی میخری

این پول تو ایران میشه خوب خرید خارج گرونه تازه  من تازه عروسم لباسای خاص باید بپوشن

گلم رفتار مادرشوهرتتتتت كاملا طبيعيه همشون خسيسن و البته حسود نسبت به عروس البته شوهرت نبايد به مادرش امار خريد كردن رو بده منم خيلي خسيسن البته نسبت به من  منم اصلا امار هيچ خريدم رو نميدن يا اگه فهميدن گفتن چقدر خريدي اصلا بهشون قيمت نميدم ميگم شوهرم كارت كشيده از اون به پرس اگه ٢٠٠ خريده بهش ميگه ٥٠ خريدم 

اگه میبینی ضرری ب شوهرت وارد نمیشه از لحاظ مالی برو بیخیال حرف مادرشوهر.اگه حالا گوش بدی ب حرفش پررو ...

مادرشوهرم والا خوب خرید میکنه واسه خودش همش میره روکش دندوناشو عوض میکنه بوفه خریده همرم میگه قسطیه

میترسم دعوا نشه؟

چرا دعوا شه؟

تو خیلی با ارامش بگو عزیزم حسم اینه ، درسته؟

اگر میگم بخاط اینه که ازت دل چرکین نشم

یا بگو مامان اینو بهم گفت ناراحت شدم به نظرت باید ازین به بعد اگر چنین چیزی گفتن بهشون جوابموو بگم؟

یا به شما بگم شما بگی؟

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون